Amatör maçlar sürüyor

Hatay 2. Amatör Küme Play-Off müsabakaları, Hatay´ın çeşitli sahalarında yapılan maçla devam ediyor.

SPOR 28.04.2018 11:19:10 0
Amatör maçlar sürüyor

İskenderun Sarıseki Fuat Tosyalı Spor Kompleksinde yapılan karşılaşmada İskenderun Kayra Spor, İcadiye Spor´u 9-1 mağlup etti. Hatay bölgesi hakemlerinden Uğur Şahin, M. Sait Güden ile Murat Ayhan´ın yönettiği karşılaşmada Kayra Spor´un 5 golünü Emre Nur atarken, diğer goller Gökmen Gündüz, Nevzat Can Kelce, Erdinç Bahriyeli ile Hasan Özgür attı, İcadiye Spor´un tek golünü ise Veysel Say kaydetti.
Kayra Spor´lu Emre Nur, attığı 5 golle sahada yıldızlaştı.

Arsuz İdmanyurdu: 0-Uluçınar: 0
İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında yapan karşılaşmada da, Arsuz İdmanyurdu Spor ile Arsuz Uluçınar Gençlik takımları 0-0 berabere kaldı ve haftayı birer puanlaü kapattı.
Bu sonuçlarla Arsuz Uluçınar Gençlik 6 puan ile grupta liderliğini sürdürürken, 5 puan ile İskenderun Kayra Spor ikinci, 4 puanı bulunan İcadiye Spor üçüncü, 2 puanı bulunan Arsuz İdmanyurdu Spor´da dördüncü sırada yer alıyor.

44 karşılaşmada 68 gol attı
Amatör küme takımlarından İskenderun Kayra Spor´da oynayan 16 yaşındaki Emre Nur, forma giydiği 44 karşılaşmada 68 gol attı. Hatay 2. Amatör Küme takımlarından İskenderun Kayra Spor´un formasını giyen İskenderunlu 16 yaşındaki Emre Nur, U 17 Liginde 14, U 19 Liginde 18, amatör takımda da 12 olmak üzere toplam 44 karşılaşmada forma giydi. Emre Nur, iki sezon önce kurulan ve iki yıldan bu yana da amatör liglerde mücadele eden İskenderun Kayra Spor forması altında bu sezon fileleri 68 kez havalandırdı. Emre Nur, son oynadığı 2. Amatör ligi Play-Off karşılaşmasında 9-1 yendikleri İcadiye Spor karşısında 5 gol attı.

Sarıseki´ye kapalı tribün
Tosyalı Holding tarafından İskenderun´un Sarıseki mahallesindeki Fuat Tosyalı Spor Kompleksindeki futbol sahasına yaptırılan 1.250 kişilik kapalı tribün hizmete verdi. Kapalı tribünün yapılması nedeniyle Hatay ASKF Genel Başkanı Mehmet Öztürk ile TÜDAF Hatay Şube Başkanı Yaşar Düzen, Türk sporuna yaptıkları katkılarında dolayı Tosyalı Holding yönetimine teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler: Amatör maçlar sürüyor

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,22
  • EURO

    34,84% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2417,04% -0,63
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00