Amatör karşılaşmalar sürüyor

Hatay'da amatör maçlar farklı ilçe, stat ve sahalarda sürüyor.

SPOR 18.01.2023 13:00:00 0
Amatör karşılaşmalar sürüyor

Akın Bodur/İskenderun
 
Hatay Süper Amatör Ligi A Grubunda mücadele eden Reyhanlı Spor, Kırıkhan Spor'u 2-0 mağlup etti.

Reyhanlı Spor, grup şampiyonu
Reyhanlı Tayfur Sönmen Stadında oynanan karşılaşmasında Reyhanlı Spor'un gollerini Mehmed Hammade ile Muhammed İbrahim attı. Bu sonuçla ligdeki puanını 33'e çıkartan Reyhanlı Spor, grup şampiyonluğunu garantiledi. Kırıkhan Spor ise 25 puanlae grupta ikinci sırada yer alıyor. İskenderun Meydan Spor 19 puan ile üçüncü, Hassa Belediye Spor da 16 puan ile dördüncü sırada bulunuyor. 

Hatay Süper Amatör Ligi A Grubunda mücadele eden Arsuz Karaağaç Spor, Armutlu Spor'u 4-0 mağlup etti. Karaağaç Spor'un gollerini Kenan Yaman, Yusuf Yücedağ, Barış Zorlu ile Yusuf Danaver attı. Bu sonuçla Karaağaç Spor ligdeki puanını 10'a yükseltti.
Hatay Süper Amatör Ligi A Grubu takımlarından İskenderun Meydan Spor da Maşuklu Spor'u 4-2 mağlup etti. İskenderun dış sahasında oynanan karşılaşmada ve Hatay bölgesi hakemleri Hamza Pehlivan, İsmail Aldanmaz ve Vahdettin Özdemir'in yönettiği karşılaşmada Meydan Spor'un gollerini Muhammed Tuncer, Ahmet Kadir Pekmez, Fırat Kaya ile Muhammed Çelik atarken, Maşuklu Spor'un gollerini de Mehmet Çiçek ile Cumhur Gürler kaydetti. Meydan Spor, Maşuklu Spor'u 4-2 mağlup ederek ligin bitimine bir hafta kala en yakın takipçisi Hassa Belediye Spor'la arasındaki puan farkını 3'e çıkarttı. Meydan Spor, ligdeki puanını 19'a çıkardı ve grup üçüncüsü oldu.

Hatay Süper Amatör Ligi B Grubunda mücadele eden Yayladağı Spor da Payas Spor'u 2-1 mağlup etti. Defne Atatürk Spor Tesislerinde yapılan karşılaşmada grubu lideri olan Yayladağı Spor, bu sonuçla ligdeki puanını 26'ya çıkardı ve grup lideri olarak Play-Off'a çıkmayı garantiledi.

Hatay Süper Amatör Ligi B Grubunda, İskenderun dış sahasında yapılan karşılaşmada İskenderun Yıldız Spor ile Ekinci Spor 1-1 berabere kaldı ve sahadan birer puanla ayrıldı. Hatay Bölgesi Hakemleri Mert Doğukan Yılmaz, Alicen Turunç ve Mehmet Ali Damlar'ın yönettiği karşılaşmada Yıldız Spor'un golünü Yusuf Kürkçü, Ekinci Spor'un golünü de Okan Akgöl attı. Maçın 23. dakikasında Ekinci Spor'dan Aliseyit Haliloğlu penaltı kaçırdı. Buu sonuçla Yayladağı Spor grup lider olurken, Ekinci Spor'un 18 puanı, Samandağı Spor'un 18 puanı, Payas Spor'un 17 puan bulunuyor. Ligin son haftasında Ekinci Spor ile Samandağı Spor karşılaşırken, Payas Spor da Nazik Kuyumculuk Dursunlu Spor'la maç yapacak.

Hatay 1. Amatör Ligi A Grubu lideri Dörtyol 2022 FK, Dörtyol Belediye Spor'u 11-0 yendi. Dörtyol'da oyanan karşılaşmada Dörtyol 2022 FK sonuca her iki yarıda Sezgin Yelmer (3), Murat Deliveli (2), Yunus Mazı (2), Özkan Öztürk (2), Doğan Ertaş ile Niyazi'nin attığı gollerle gitti.  Bu sonuçla Dörtyol 2022 FK ligdeki puanını 33'e çıkardı.
Hatay 1. Amatör Ligi B Grubunda oynanan karşılaşmada ise Dörtyol Esnaf Spor Arsuz İlkadım Spor'u 2-1 mağlup etti. Arsuz Belediyesi Karaağaç Sahasında oynanan karşılaşmada Esnaf Spor'un gollerini Emirhan Demirci ve Uğur Karabulut  attı. Bu sonuçla Dörtyol Esnaf Spor ligdeki puanını 19'a yükseltti.

Hatay 1. Amatör Ligi B Grubu lideri İnce Spor, Üzümdalı Gençlik Spor'u 4-1 mağlup etti. Defne Atatürk Spor Tesislerinde oynanan karşılaşmada İnce Spor'un gollerini Serkan Boz (3) ve Halil İbrahim Okyay atttı. Bu sonuçla İnce Spor, ligdeki puanını 28'e yükseltti ve grup liderliğini sürdürdü. 

Hatay 1. Amatör Ligi B Grubunda mücadele eden Karaağaç Efsane Spor, sahasında Altınkaya Spor'u konuk ettiği karşılaşmada rakibini 6-2 yendi ve ligdeki puanını 15'e yükseltti. 


Anahtar Kelimeler: Amatör karşılaşmalar sürüyor

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19