Amatör maçlar devam ediyor

Hatay'da amatör maçlar farklı ilçe, stat ve sahalarda sürüyor.

SPOR 26.01.2023 21:00:00 0
Amatör maçlar devam ediyor

Akın Bodur/İskenderun

Hatay Süper Amatör Ligi A Grubunda mücadele eden İskenderun Meydan Spor, ligin son haftasında  Play-off hedefine ulaştı. Meydan Spor, Arsuz Belediyesi Karaağaç Sahasında oynanan karşılaşmada Arsuz Karaağaç Spor'u Muhammed Çelik, Fırat Kaya ile Muhammed Tunçer'in attığı gollerle 3-2 mağlup etti. Bu sonuçla, Meydan Spor, play-off grubunda mücadele etmeye hak kazandı.

Hatay Süper Amatör LigiA Grubunda mücadele eden ve daha önceki haftalarda topladığı puanla play-off'u garantileyen Kırıkhan Spor, Armutlu Spor'a karşı 6-1'lik mağlup devam ederken, 75. dakikada Armutlu Spor sahada bulundurması gereken oyuncu sayısının altına düşmesi üzerine karşılaşma maçın hakemleri tarafından  sonuçlandırıldı. Hakemler, Kırkhan Spor'u hükmen 6-0 galip ilan etti, ancak nihai karar bağlandı. Futbol Hatay İl Tertip Kurulu tarafından verilecek. 

 

Karşılaşmayı milletvekili Şahin de izledi

Hatay Süper Amatör Ligi B Grubunda oynanan Payas Spor-Nazik Kuyumculuk Dursunlu Spor karşılaşmasını, Payas Spor 3-0 kazandı. Payas Stadında oynanan ve Hatay bölgesi hakemleri İsa Örün, Muhammed Münir Dadı ve Ahmet Deveci'nin yönettiği maçta, rakibini 3-0 yenerek sahadan 3 puanla ayrılan Payas Spor, ligde 20 puana ulaştı ve play-off'a çıkan takımlar arasında yer aldı. Karşılaşmada, Payas Spor'un gollerini Mustafa Yılmaz, Alican Sert ve Cemil Karakurum attı. Maçı, Payaslı olan Hatay Milletvekili Suzan Şahin de izledi. Hatay Milletvekili Şahin, karşılaşmada gol yemeyen Payas Spor'un kalecisi Mustafa Kaya'ya penaltı atışı  yaptı. Penaltı atışı için iddiaya giren milletvekili Şahin, penaltıyı gole çevirdi. Karşılaşma sonrası Payas Spor'lu futbolcu, teknik kadro ve yöneticileri kutlayan milletvekili Şahin, ikram ettiği baklava ile galibiyeti kutladı. 

Hatay Süper Amatör Ligi B Grubu takımlarından Ekinci Spor da ligin son haftasında Samandağ Spor'u 3-1 mağlup etti ve ligde topladığı 21 puanla Play-Off'a çıktı.

Hatay 1. Amatör Ligi B Grubu lideri İnce Spor, yenilmezlik serisini sürdürüyor.  İnce Spor, Dörtyol'da oynanan karşılaşmada Dörtyol Esnaf Spor'u 4-1 mağlup etti. Maçta İnce Spor'un gollerini Halil Okyay, Abdo Alem, Serkan Boz ve İbrahim Doğancı attı. Bu sonuçla sahadan 3 puanla ayrılan İnce Spor grup liderliğini sürdürdü. 

Öte yandan Asaş Spor Kulübü Başkanı Zeki Göçmen, kulübün spor okullarında eğitim alan ve karnelerini alan öğrenci sporculara kış mevsimi kapsamında bere ve eldiven hediye etti.


Anahtar Kelimeler: Amatör maçlar devam ediyor

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19