Amatör maçlar sürüyor

Hatay'da amatör maçlar, farklı sahalarında oynanan karşılaşmalarla sürüyor.

SPOR 19.10.2022 13:53:00 0
Amatör maçlar sürüyor

İskenderun/SES
Hatay Süper Amatör Liginde, Payas'ta oynanan arşılaşmada Payas Spor ile İskenderun Yıldız Spor, karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere kaldı.
Hatay bölgesi hakemleri Ali Bezgin, Muhammet Ali Damlar ve Abdulah Yumuşak'in yönettiği karşılaşmada, İskenderun Yıldız Spor'un golünü 70. dakikada Ahmet Koray Filazioğlu atarken, Payas Spor'un golünü ise 78. dakikada Muhammet Ali Özdemir kaydetti. 
Ligde oynanan diğer karşılaşmalarında ise şu sonuçlar alındı:
Yayladağı Spor: 1-Dursunlu Spor: 2
Kırıkhan Spor: 2-İskenderun Meydan Spor: 0
Karaağaç Spor: 1-Hassa Belediye Spor: 2
Gözcüler: 5-Samandağ Spor: 3.

U-18 Gençler  maçı
Hatay 1. Amatör Küme U-18 Gençler Liginde Karağaç sahasında oynanan karşılaşmada Karaağaç Efsane Spor, Arsuz Karağaç Spor'u 2-1 mağlup etti.
Efsane Spor'un gollerini Naif Bozoğlan ile Mustafa Aslan atarken, Arsuz Karaağaç Spor'un golünü Barış Zorlukaydetti. Maçta Karağaç Spor'dan Mithat Kurt ile Ferit Güçlü, Efsane Spor'dan da Mustafa Aslan kırmızı kart gördü.
Aynı ligde İskenderun'da oynanan karşılaşmada İskenderun Meydan Spor, İskenderun Yıldız Spor'u 2-1 yendi. Hatay bölgesi hakemleri Batuhan Şahin, Fatih Ateş ile Sefer Yılmaz'ın yönettiği karşılaşmada Meydan Spor'un gollerini Enes Sağlam ve penaltıdan Barış Tümkaya atarken, Yıldız Spor'un golünü ise penaltıdan Furkan Kaplan kaydetti. 
Aynı ligde İskenderun'da oynananf arklı karşılaşmada ise Dörtyol Esnaf Spor sahada olmasına ve liste vermesine rağmen 5 Temmuz İskenderun Spor sahaya çıkmayınca karşılaşma Esnaf Spor'un 3-0 hükmen galip ilan edilmesiyle sonuçlandı. 5 Temmuz İskenderun Spor'a hükmen mağlubiyet nedeniyle 3 puan tenzil cezasının da verilmesi bekleniyor.

U-16 Gençler Ligi maçı
Hatay Amatör Küme U-16 Gençler Ligi maçları da sürüyor. Bu ligde Gözcüler'da yapılan karşılaşmada İskenderun Spor U-16 takımı, Gözcüler Belediye Spor'u 5-1 mağlup etti. Maçta İskenderun Spor'un gollerini İnanç (3), Enes ve Süleyman kaydetti.

U-14 Gençler Ligi
Hatay Amatör Küme U-14 Gençler Liginde Karaağaç sahasında oynanan karşılaşmada Arsuz Körfezgücü, Arsuz İlkadım Spor'u 9-0 mağlup etti.
Aynı ligde oynanan Arsuz Karaağaçgücü ile Arsuz Uluçınar maçı da çekişmeli geçti. Maçta, Arsuz Karaağaçgücü, Arsuz Uluçınar Gençlik Spor'u 4-2 mağlup etti.
Aynı sahada oynanan farklı maçta ise Arsuz Altıngençlik, İskenderun Asaş Spor'u 6-0 yendi. 


 


Anahtar Kelimeler: Amatör maçlar sürüyor

"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

İskenderun’da yangın paniği

Kaymakam adaylarına başarı belgesi

İHD Şube Başkanı Coşkun: Geçmişle yüzleşin

Gazeteci Celal Başlangıç yaşamını kaybetti

Demirel Hatayspor’la yolları ayırdı

Başkan borçlanma yetkisi aldı

Hatay 3,8 sarsıldı

Sıkışan yolcuyu itfaiyeciler kurtardı

STK’lar imam Hasan İnci cinayetini sordu

İskenderun yeniden suya teslim

İsdemir’de çocuk tiyatrosu

1 Mayıs’ta temizlik işçilerini hatırlattılar

1 Mayıs Gar alanında kutlandı

Samandağ'da belediye 180.8 milyon lira borçlu

  • BIST 100

    10267,09%-0,10
  • DOLAR

    32,29% -0,12
  • EURO

    34,83% 0,08
  • GRAM ALTIN

    2414,46% 0,89
  • Ç. ALTIN

    3895,03% 0,21