Amatör maçlar sürüyor

Hatay'da amatör spor karşılaşmaları farklı kent ve sahalarda devam ediyor.

GÜNCEL 14.12.2022 16:58:00 0
Amatör maçlar sürüyor

İskenderun/SES
Hatay Süper Amatör Ligi B Grubunda mücadelesi eden Payas Spor, İskenderun Yıldız Spor'u 1-0 mağlup etti ve sahadan 3 puanla ayrılan takım oldu.
İskenderun dış sahada oynanan karşılaşmayı Hatay bölgesi hakemleri Berat Buğra Çelik, Nesim Karanfil ve Eyüp Saydam yönetti. Karşılaşmada Payas Spor'un golünü Sabahattin Gizlen attı. arşılaşmayı Payas Spor Kulüp Başkanı Orbay Demir da izledi. Bu sonuçla Payas Spor'un ligdeki puanı 10'a yükselirken, Yıldız Spor'un ise 10 puanı bulunuyor.
Hatay 1. Amatör Ligi B Grubunda mücadele eden İnce Spor, Arsuz Uluçınar Gençlik Spor'u 3-0'luk skorla yendi. 
Defne Atatürk Spor Tesislerinde oynanan karşılaşmada İnce Spor'u galibiyete taşıyan golleri Serkan Boz (2) ve İbrahim Doğancı attı. Bu sonuçla İnce Spor, sligde oynadığı 7 karşılaşmadan da galibiyetle ayrıldı ve 21 puanla grup liderliğini sürdürdü.
Hatay Süper Amatör Ligi A Grubunda mücadele veren Reyhanlı Spor, deplasmanda Armutlu Spor'u 2-1 mağlup etti. Bu sonuçla Reyhanlı Spor, ligdeki puanını 18'e çıkarttı ve gol averajıyla liderliğe yükseldi.
Hatay 1. Amatör Ligi A Grubunda mücadele eden Asaş Spor, deplasmanda Dörtyol Belediye Spor'u 4-1 mağlup etti. bu sonuçla Asaş Spor, ligdeki puanını 12 ye çıkardı. 
Hatay Süper Amatör Liginde mücadele veren İskenderun Meydan Spor, Kırıkhan Spor'u 3-1 mağlup etti. 
İskenderun dış sahada oynanan karşılaşmayı Hatay bölgesi hakemleri Bekir Özçelik, Mehmet Şahan ve İsmail Aldanmaz yönetti. Karşılaşmada Meydan Spor'un gollerini Ömer Şimşek, Muhammet Tuncer ile Zeyni Ceylan, Kırıkhan Spor'un golünü de Oğuzhan Bayıroğlu attı. Bu sonuçla Meydan Spor ligdeki puanını 13'e yükseltti. 
Hatay 1. Amatör Küme B Grubunda oynayan takımlardan Dörtyol Esnaf Spor da Kaan Temizlik Antakya Gençlik Spor'u 2-0 yendi. Karşılaşmada golleri Mehmet Türk attı. Bu sonuçla Dörtyol Esnaf Spor ligdeki puanını 13'e yükseltti.

Gençler ligi maçları
Hatay Amatör U16 Gençler Liginde mücadele eden Arsuz İlkadım Spor, Yükseliş Koleji takımını 6-0 mağlup etti. Bu sezon oynadığı 10 karşılaşmadan da galibiyetle ayrılan Arsuz İlkadım Spor, ligdeki puanını 30'a yükseltti ve liderliğini sürdürdü.
Hatay Amatör U16 Gençler Ligi E Grubunda mücadele eden İskenderun Spor, Karaağaç Efsane Spor'a 1-0 yenildi. İskenderun dış sahada oynanan karşılaşmada Karaağaç Efsane Spor'un golünü Muhammed Ali Öğreten attı. Bu sonuçla İskenderun Spor grup liderliğini 24 puanla sürdürürken, Efsane Spor ise puanını 18'e yükseltti.

 


Anahtar Kelimeler: Amatör maçlar sürüyor

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19