Ameliyatla ´54 kilo verdi´

Ayak ağrısı ve horlama şikâyetlerinin artması üzerine ameliyatı olmaya karar veren Devrim, tüp mide ameliyatıyla 102 kiloya düştü

5.01.2017 08:58:53 0
Ameliyatla ´54 kilo verdi´

İskenderun´da bir yurttaşın tüp mide ameliyatı ile 54 kilo verdiği belirtildi. 156 kilo ağırlığında olan ve bu nedenle birçok sağlık sorunu yaşadığı belirtilen Şaban Devrim´in, İskenderun´da özel sağlık hizmeti veren Gelişim Hastanesinde Obezite ve Reflü Cerrahisi Uzmanı Dr. Cavit Göktaş´ın yaptığı tüp mide ameliyatıyla 102 kiloya düştüğü bildirildi.. 

Ayak ağrısı ve horlama şikâyetlerinin artması üzerine ameliyatı olmaya karar verdiği ifade edilen Devrim´in, ameliyat sonrası rahat uyuyabildiğini belirttiği de kaydedildi. Hastaneden yapılan açıklamaya göre, ameliyattan sonra yedi ayda 54 kilo verdiği anlatılan Devrim, ameliyat sonrası, yaşadığı problemlerin sona erdiğini ifade edip, “Kilo problemim, son 10 yılda kendisini gösteremeye başladı. Uyku düzenim bozuldu, horlamaya başladım. Hatta horlama sesimi evde duymayan kalmazdı. Ardından yağlanma sorunum artmaya başladı. Kilo problemim yanı sıra sağlık problemlerimde artmaya başlayınca, obezite ameliyatı olmaya karar verdim. Ameliyattan kısa bir süre sonra horlama problemim kalmadı. Ayak ağrılarım son buldu, kolesterol ve şeker seviyemde düşüşler başladı. Şuan sarkma problemim kalmadı ve kendimi çok dinç hissediyorum” dedi.  

 


Anahtar Kelimeler: Ameliyatla kilo verdi

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57