Toksoy: Anlayışımızda bütüncül yaklaşım, birlikte yönetim var

Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, kentteki mahalle muhtarları ve azalarıyla bir araya geldi. Dörtyol Fourway Otelde düzenlenen toplantıdaya, belediye başkan yardımcıları ve müdürler de katıldı.

İSKENDERUN 2.03.2018 10:09:56 0
Toksoy: Anlayışımızda bütüncül yaklaşım, birlikte yönetim var

Toplantıda konuşan Dörtyol Belediye Başkanı Toksoy, kent için yapılan ve yapılacak bütün hizmetlerin kaynağında Dörtyol sevdası olduğunu ifade etti, kenttin her mahallesine hak ettiği hizmetleri hayata geçirmek için çalıştıklarını belirtti.

Toksoy, 'Hemşehrilerimize sizlerle birlikte hizmet ediyoruz, buna devam edeceğiz. Çünkü hizmetin sınırı yok. Bizim görevimiz vatandaşın sıkıntılarını, dertlerini asgariye indirip, beklenti ve taleplerini yerine getirmek. Biliyorsunuzki Büyükşehir Yasası ile beraber hizmet alanımız oldukça büyüdü. İlk defa Hatay´da uygulanıyor olmasından dolayı da ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Yaşamaya da devam ediyoruz. Bizim anlayışımızda bütüncül yaklaşım, birlikte yönetim anlayışı var. Bu anlayış içerisinde siyasi kaygılar gütmeden ilçeye hizmet ediyoruz. Hatay Büyükşehir Belediyesinin de hizmet alanları ve sorumluluklar var. Biz sorumluluklarımızı ve görevlerimizi biliyoruz. HBB Dörtyol´da arzu edilen sahiplenmeyi görememektir. Ümit ediyorum ki; kalan sürede HBB bu sorumlulukları yerine getir' dedi.

Mahalle muhtarını birinci derecede mesai arkadaşları olarak niteleyen ve sorunlar ile taleplerini dinleyen Toksoy, 'Hemşerilerimiz ile belediye arasında gönül köprüsü kuran muhtarlarla koordinasyon içerisinde çalışıyoruz. Zaman zaman hizmetler noktasında eksik kaldığımız doğrudur. Maddi sıkıntıları hiçbir zaman bahane etmeden imkânlarımız doğrultusunda vatandaşa karşı sorumluluklarımızı sizlerle birlikte yerine getiriyoruz' dedi ve belediye meclisinin mart ayı oturumda Mahalle Muhtarları Koordinasyon Müdürlüğün kurulmasını gündeme alacaklarını söyledi.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,22
  • EURO

    34,84% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2417,04% -0,63
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00