Antakya Belediyesi´nde bayramlaşma

Antakya Belediyesi´nde Kurban Bayramı dolayısıyla geleneksel ve kurumsal bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

29.08.2017 10:36:08 0
Antakya Belediyesi´nde bayramlaşma

 

Antakya Belediyesi ana hizmet binası bahçesinde gerçekleşen bayramlaşma törenine Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci ve eşi Nursel Kimyeci, Antakya Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, Daire Müdürleri ve çalışanlar katıldı.
Antakya Belediyesi ailesinin bayramını kutlayan Başkan Kimyeci törende yaptığı konuşmada şunları kaydetti; “Sizleri şahsım ve tüm Antakya Belediyesi ailesi adına en kalbi duygularımla selamlıyorum. 1 Nisan 2014´te başlayan hizmet yolculuğumuzda 40 ayı, yani yaklaşık 3,5 seneyi geride bıraktık. Sizlerin özverisi, ilgisi ve desteğiyle bu hizmet döneminde teknik ve sosyal belediyecilik anlamında sayısız, örnek ve öncü hizmetlere hep birlikte imza attık.
Şunu gururla ifade etmek isterim ki, geçen bu süre zarfında mesai mefhumu gözetmeden, özverili ve gayretli çalışmalarınızla, bizlere verdiğiniz güç ve destekle Antakya´mıza hep birlikte çok güzel hizmetler yaptık, Allah´ın izniyle bundan sonraki süreçte de bu hizmetlerimizi artarak sürdüreceğiz.
Milletimize, memleketimize hizmet için gece-gündüz çalıştınız. Bizlere verdiğiniz güçle, hizmetlerimiz bundan sonraki dönemde daha da ivme kazanarak devam edecek. Bizler “İnsana Hizmet Allah´a Hizmettir” düşüncesiyle hareket etmeye devam edeceğiz.
Biz gece gündüz demeden milletimize hizmeti sürdüreceğiz. Ben bu duygu ve düşüncelerle; İslam âlemi olarak hep birlikte idrak edeceğimiz mübarek Kurban Bayramı´nın sizlere, ailenize ve tüm sevdiklerinize hayırlar getirmesini diliyorum.”
Törende Antakya Belediyesi çalışanları adına Başkan Kimyeci´nin eşi Nursel Kimyeci´ye tablo hediye edildi. Üzerinde Başkan Kimyeci ve eşi Nursel Kimyeci´nin birlikte olduğu tabloyu belediye çalışanlarını temsilen Belediye Meclis Üyeleri ve Başkan Yardımcıları takdim etti.
Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci ve eşi Nursel Kimyeci törenin ardından tek tek çalışanlarla ile bayramlaşarak yapılan jestten dolayı da teşekkürlerini iletti.


Anahtar Kelimeler: Antakya Belediyesi bayramlaşma

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57