Antakya CHP´de Parlar devam ediyor

CHP Antakya İlçe örgütü önceki gün yaptığı genel kurulla, partinin ilçe başkanlığına Hasan Ramiz Parlar´ı yeniden getirdi. İki listenin çekiştiği genel kurulda Hasan Ramiz Parlar 222 delegenin oyunu alırken, Kenan Kantarcı da 163 oy

7.12.2017 11:46:50 0
Antakya CHP´de Parlar devam ediyor

 

CHP PM üyesi Yıldırım Kaya, Hatay Milletvekilleri Milletvekilleri Serkan Topal, Birol Ertem, Hilmi Yarayıcı ve Mevlüt Dudu, CHP Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, eski bakanlar Fuat Çay ve Nihat Matkap, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, AKP Antakya İlçe Başkanı Ramazan Alpaslan, MHP Atakay İlçe Başkanı Adnan Akdaş´ın da katıldığı kongrede, Türkiye´deki 30 büyükşehir belediyesi ile Antakya Belediye Başkanlığı seçimlerinin kazanılması gerektiği ifade edildi.
Kongrede konuşan CHP PM üyesi Kaya, ülkenin ´tek tip adam rejimi´ ile ´demokrasi ve insan hakları´ diye tanımladığı ki seçeneğin bulunduğunu savunup, halkın demokrasiyi seçeceğine inandığını ifade etti. Ülkenin çok ağır koşullarla karşı karşıya kaldığını, halkın bir yandan ekonomik soruların getirdiği ağır yükün altında bulunurken, savaş kaygısı ve terör korkusunun yarattığı ağır psikolojik buhran altında ezildiğini belirten CHP Antakya İlçe Başkanı Parlar da, aday olarak yaptığı konuşmada, güney sınırında yaşanan soruların, bir türlü bitmeyen savaşların ülkenin tamamını ve özellikle bölgeyi olumsuz etkilediğini söyledi. Antakya CHP başkan adayı Kantarcı da, seçilmesi halinde de partiyi büyüteceğini kaydetti. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak´ın divan başkanlığı yaptığı kongrede kullanılan iki oy geçersiz sayılırken, başkan adaylarından Parlar 22 oy, Kantarcı da 163 oy aydı. bu sonuçla Hasan Ramiz Parlar yeniden CHP Antakya İlçe Başkanlığı görevine getirildi.


Anahtar Kelimeler: Antakya Parlar devam ediyor

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57