Antakya´da caddeyi yıkattı

Antakya Belediyesi ekipleri Korona Virüs Tedbirleri kapsamında ekipler, Tarihi Uzun Çarşı ve Saray Caddesi´nde dezenfekte çalışması gerçekleştirdi, yollar ilaçlanarak yıkandı.

GÜNCEL 21.03.2020 15:58:43 0
Antakya´da caddeyi yıkattı

Antakya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri eliyle temizlik ve koruyucu ürünlerle ilgili fiyat denetimi yürütürken kentteki kamu kurum ve kuruluşlarının eğitimli ve sertifikaları teknik personel tarafından dezenfekte ediliyor. 

Kurum ve kuruluş binalarının dezenfektasyonunu yürüten Antakya Belediyesi ekipleri Korona Virüs Tedbirleri kapsamında ekipler, Tarihi Uzun Çarşı ve Saray Caddesi´nde dezenfekte çalışması gerçekleştirdi, yollar ilaçlanarak yıkandı. Antakya Belediyesi´nden yapılan açıklamada; Koronavirüsünün yayılımını önlemek amacıyla şehir genelindeki 95 mahallede bulunan çöp konteynerlerinin dezenfekte edildiği ve çalışmaların düzenli olarak devam edeceği belirtildi.

“Çalışma gece gündüz sürecek”
Belediye Başkanı Yılmaz, “Resmi kamu binalarının dezenfekte çalışması gerçekleştirerek, hijyenik ortamlarda hizmetin devamını sağlamış bulunuyoruz. Vatandaşlarımızın yoğun olarak bulunduğu her ortak alanı, hizmet sunulan her yeri hijyenik koşullara kavuşturmak için ekiplerimiz gece gündüz çalışıyor' dedi.

Fiyat denetimi devam ediyor
Koronavirüs salgınına yönelik ihtiyaç duyulan ürünlerdeki fiyat denetimi de sürdüren ekipler ilçe genelinde market, eczane ve medikallerde satışı yapılan kolonya, maske, dezenfektan vb. ürünlerin fiyat kontrolünü yapıyor.

Nihak için sadece şahitler kabul edilecek
Antakya Belediyesi korona önlemleri kap;samında nikah işlemlerinde de düzenlemeye gitti. Yapılan duyuruda, koronavirüs tedbirleri kapsamında nikah salonunda yapılacak tüm nikah işlemlerinde sadece evlenecek çiftler ile nikah şahitlerinin kabul edileceğini bildirdi.


Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

Proje üreten derneklere destek sözü

"Hizmetler vatandaşın ayağına götürülecek"

"Rekor oyla" destek istedi

Konteyner kentte seçim çalışması

Hak sahipliğinde 1 günlük başvuru süresi

Pirireis sakinleriyle iftarda buluşan CHP: Seçimi kazanacağız

Öntürk: Önceliğimiz konut ihtiyacının karşılanması

  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,31% 0,18
  • EURO

    35,06% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2283,19% 0,26
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00