Antakya'dan Kırıkhan'a "tramvay hattı" vaadi

Saadet Partisi (SP) Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necmettin Çalışkan, son günlerde Hatay'ın adının farklı kumpaslar ve kirli oyunlar içinde anılmasını hoş karşılamadıklarını belirtti.

SİYASET 30.03.2024 16:42:00 0
Antakya

Antakya'dan Kırıkhan'a "tramvay hattı" vaadi

Antakya/SES

Saadet Partisi (SP) Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necmettin Çalışkan, son günlerde Hatay'ın adının farklı kumpaslar ve kirli oyunlar içinde anılmasını hoş karşılamadıklarını belirtti ve "Hatay'ın yeni bir hataya tahammülü kalmamıştır. Önümüzdeki yerel seçimlerde, seçkin kadromuzla iş başına gelerek Hatay için kaybedilmiş yıllara bir yenisinin daha eklenmesinin önüne geçeceğiz" açıklamasını yaptı.

Konteyner kentlerin uzun süreli yaşam alanları olamayacağını belirten Çalışkan, seçilmesi halinde köklü projelerle konut problemini çözeceğini ve vatandaşların huzurla yaşayacakları evlere kavuşturacaklarını ifade etti. Konteyner kentlerdeki koşulların uygun olmadığını, konut ve barınma sorununu en temel insani ihtiyaçlardan birisi olarak görmek ve önemsemek gereğini ifade eden Çalışkan, Hatay'ın öncelikli sorununun konut sorunu olduğunu, seçildiklerinde ilk hizmetinin barınma sorununu kökten çözmek olacağını söyledi. Altyapı problemlerini de akıllı teknoloji sistemleriyle düzenleyeceklerini ve Antakya'nın merkezinden başlayarak Kırıkhan'a kadar giden tramvay hattı inşa etmeyi planladıklarının anlatan SP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Çalışkan, çağdaş uygulamalar ve yeniliklerle Hatay'ın yıllardır çözülemeyen ulaşım sorununu çözeceklerini de belirtti. Hatay'ın doğal güzellikleri, sahilleri ve tarihi dokusuyla dünya turizm merkezlerinden hiçbir eksiğinin bulunmadığını ifade eden Çalışkan, yönetimler tarafından bunun yeterince değerlendirilmediğini belirtti.


"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

Çocuk başkanlar istemlerini sıraladı

  • BIST 100

    10082,77%1,69
  • DOLAR

    32,38% -0,18
  • EURO

    34,76% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2433,87% -0,18
  • Ç. ALTIN

    3907,21% -1,74