Apartman pencerelerine şikayet dilekçesi

İskenderun'un Modern Evler mahallesinde bir apartmana 'imar planına aykırı' olarak açıldığı ifade edilen pencereler, belediyeye şikayet edildi.

İSKENDERUN 29.09.2022 09:30:00 0
Apartman pencerelerine şikayet dilekçesi

İskenderun'un Modern Evler mahallesinde bir apartmana 'imar planına aykırı' olarak açıldığı ifade edilen pencerelerle evlerin değeri artırılmaya çalışılırken, binanın değerinin düşürüldüğünü belirten bir kişi, belediyeye verdiği şikayet dilekçesiyle pencerelerin eski haline getirilmesini istedi. 

İskenderun Belediyesine yazılı şikayette bulunan M.K. adlı kişi, Modern Evler mahallesinde 292. sokak üzerinde bulunan bir apartmanın 5 dairesinde yasaya aykırı biçinde binaya 6 pencere açıldığını belirterek, imara aykırı olduğunu belirttiği işleme karşı uygulama yapılmasını istedi. 
M.K. adlı kişi, binanın eski ve yeni haliyle fotoğraflarını ilave ederek, İskenderun Belediyesine verdiği ve dilekçesinde, "... apartmanında 2, 4, 6, 8 nolu daireler ile 10 numaralı dubleks daire kendi aralarında aldıkları bir kararla, apartmanın imara kapalı duvarında pencere açarak oldu bitti ile imara aykırı bir işlem yaparak kendi dairelerinin değerini arttırırken, bina estetiğini bozarak binanın değerini düşürmüşlerdir ve görüntü kirliliğine yol açmışlardır. yapılan bu imara aykırı suçun imar kanunları çerçevesinde gereği yapılarak eski haline döndürülmesini ve sonucun tarafıma bildirilmesini..." talep etti. 


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19