´Aramıza fitne sokamayacaklar´

AKP Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç, referandum sonrası Ankara´ya yaptığı ziyaretler hakkında parti yönetimine bilgi verdi.

4.05.2017 13:24:37 0
´Aramıza fitne sokamayacaklar´

Atıç, partililerin arasına fitne sokmaya çalışanların asla başarılı olmayacağını, birlik ve beraberlik ortamının süreceğini söyledi.

Atıç: Kendinizi başarılı görebilirsiniz
Yoğun ve zorlu bir referandum süreci geçirdiklerini, kampanya döneminde destek olan ve katkı sunanlara teşekkür eden Atıç, 'Yoğun bir seçim sürecinden çıktık. Türkiye´nin yüzyıllık bir direnç gösteren yapısını değiştirecek, ciddi reformların bezendiği bir anayasa değişikliğini ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini hep beraber oylayarak bu sürece katkı verdik. Ak Parti´nin bugüne kadar tek başına veya koalisyonla girdiği bütün seçimlerden çok daha fazla bir oy tablosuyla Hatay´da bir sonuç ortaya çıktı. Bu konuda kendinizi başarılı görebilirsiniz. Ankara´da edindiğimiz değerlendirmelerde fazla sevinemedik. Ümit ederdik ki daha yüksek oranlar çıksın ama Hatay´ın tablosunu, Hatay´ın üstüne koyarak ivme halindeki yükselişini gerçekten Türkiye ile kıyasladığınız zaman hamdolsun iyi bir çizgi ve iyi bir grafik ortaya koyduğunu görüyoruz. O yüzden kendinizi başaralı görebilirsiniz' dedi.
Referandumda, Hatay´da oy kullanılan 2.815 sandığın hepsinden ´evet oyu´ çıkarmayı başardıklarını ifade eden Atıç, önceleri en az 800 sandıktan hiç ´evet´ oyu çıkmadığını söyledi.

Atıç: Hatay´daki tüm sandıklarda ´evet´ çıktı
Bu sonucun, partisinin Hatay teşkilatının kampanya dönemi boyunca çok iyi çalıştığını gösterdiğini anlatan AKP Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç, '81 ilimizin 60´ının tamamında evet oyunun çıkmadığı sandıklara da rast gelinmiştir. Hatay´da bulunan 2.815 sandığın tamamında evet oyu çıkmıştır. Bu, teşkilatın bütün noktalarıyla,bütün unsurlarıyla sandıklarına hâkim olduğunu, tedbir aldığını, sandık güvenliğinin en yüksek seviyede tuttuğunun bir nişanesidir. Türkiye´nin hayır oyu anlamında birinci ve ikincisinin Hatay´da barındırıldığı bir coğrafyada bütün sandıkların tamamında evet oyuna denk geliyoruz. Çok badireli süreçlerden geçtik. Adam seçim akşamı ´evet oyu az çıktı´ deyip, Ak Parti teşkilatlarına fitne sokmaya çalışıyor. Bunun adına ´dinime söven müslüman olsa´ derler. Ona da ´hadi oradan´ derler. O anlayış bu bahçede yer alamaz. Çünkü bu bahçe, bu güne kadar fitne ortamının büyümediği, fitne tohumlarının yeşermediği bir coğrafyadır. Allah fitneden uzak tutsun. Mevlam birliğimizi ve beraberliğimizi daim kılsın. Türkiye tarihinde inşa faaliyetleri olarak temelleri attığımız 16 Nisan´ın her bir harcında her bir çakıl taşında alın terinizin olduğunu düşünüyorum' diye konuştu.
Partisi AKP´nin 21 Mayıs´ta olağanüstü kongre yapacağını anımsatan Atıç, kongreye, Hatay olarak her zamanki gibi katkıyı vereceklerini belirterek, 'Seçim biter ama teşkilatlarda ´no stop´ çalışma vardır. Arabada kontağı kapatma yok. Bir sonraki hedefe doğru yavaş yavaş yol katedilir. Şimdiden önümüzdeki seçim takvimi için ilmik ilmik çalışacağız. Birbirimizle didişmeyeceğiz' dedi ve partisinin il yönetimi ile fikir alışverişinde bulundu.


Anahtar Kelimeler: Aramıza fitne sokamayacaklar

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57