Ares-Der kuruldu

Arsuz Esnaf Dayanışma Derneği Başkanı Diyap Gökpınar, yönetim kurulu üyeleriyle kuruluş açıklamasının ardından Arsuz Kaymakamı Musa Sarı İle Belediye Başkanı Asaf Güven´i ziyaret etti, çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

GÜNCEL 16.03.2020 11:21:27 0
Ares-Der kuruldu

İskenderun/SES

Geçtiğimiz hafta Arsuz´da çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren esnafın bir araya gelerek kurduğu dernek üyeleri ile ilk genişletilmiş istişare toplantısını yapmış, kuruluşunu kamuoyuyla paylaşmıştı.
Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven´i makamında ziyaret etti.
Arsuz ilçesinde faaliyetlerine devam eden ve yeni kurulan Arsuz Esnaf Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu, Başkan Güven´i ziyaret ederek, gerçekleştirecekleri çalışmalar hakkında bilgiler verdi. İlçede bulunan esnafın her zaman yanında olduklarını belirten Asaf Güven, “Biz belediye olarak esnafımızı her zaman düşünüyoruz. Esnafımızın kalkınması adına, üstümüze düşen görevleri ve çalışmaları gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Yaz aylarında olan yoğunluğun yanında kış aylarında da ilçemizi cazibe merkezi haline getirmek adına birçok çalışma gerçekleştiriyoruz. Arsuz Esnaf Dayanışma Derneği´nin ilçemize hayırlı olmasını ve gerçekleştirecekleri çalışmalarda başarılar diliyorum” dedi.
Arsuz´da faaliyet gösteren esnafı bir çatı altında toplamak, çıkarlarını korumak, üyelerin her konuda hak ve menfaatlerini koruyup kollamak amacıyla yola çıktıklarını ifade eden başkan Diyap Gökpınar, üyeler arasında dayanışma bilincini geliştirmek, gittikçe artan zincir kuruluşlarla mücadele de çözüm odaklı projeler üretmek ve esnafların Arsuz´da bölgesel farklılıklar gösteren sıkıntılara çözüm üretmek için bir araya geldiklerini ifade etti.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22