ARİAD’tan eğitime destek gecesi

ARİAD’ın gelenekselleşen ve bu yıl Soydan Soydaş’ın sahne aldığı Eğitime Destek etkinliğinde elde edilen gelirin, ‘ARİAD Eğitime Destek Projesi’ne aktarılacağı belirtildi.

EĞITIM 31.08.2023 15:13:00 0
ARİAD’tan eğitime destek gecesi

Arsuz İş İnsanları Derneği (ARİAD), geleneksel etkinliğinde bölgenin iş insanları ve örgütlerini ağırladı, eğitime destek veren kişi ve kuruluşlara plaketle teşekkür edildi. Gecenin finalinde sahne alan Hatay Sanat Ve Sanatçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sanatçı Soydan Soydaş konserinden elde edilen gelir ise eğitime destek projesinin sürdürülmesine aktarılacak. ARİAD Başkanı Ağır, “Sosyal projelerimizle eğitime, gençlerimize desteklerimiz devam edecek” dedi.

6 Şubat depremlerinden en çok etkilenen illerin başında gelen Hatay’da faaliyet gösteren Arsuz İş İnsanları Derneği (ARİAD) depremin üzerinden 6 ay geçmesinin ardından eğitime destek için özel bir gece düzenlendi. 

Açılışta konuşan Arsuz İş İnsanları Derneği (ARİAD) Başkanı Adnan Ağır, ARİAD’ı iş dünyası için olduğu kadar toplumun diğer kesimleri için de örnek bir eğitim, rehberlik, danışmanlık merkezi haline gelen, uygulama ve çalışmalarını profesyonel düşünce zeminine oturtan, kurumsal kimliğini tamamlayarak, tasdik ettiren güçlü bir sivil toplum kuruluşu olarak tanımladı.

Ağır, dernek olarak misyonlarını ‘bünyesindeki farklı sektörlerdeki iş insanları arasında birikim, bilgi ve fikir paylaşımına öncülük ederek işbirliği fırsatları oluşturmak, üyelerinin daha ileri iktisadi ve sosyal seviyelere ulaşmaları için gerekli çalışmalar yürütmek, çeşitli sivil toplum örgütleri, meslek kuruluşları, kamuoyu önderleri ile ilişkiler geliştirerek üyelerinin bu kuruluşlarda güçlü temsil ilişkileri içerisinde olmalarına rehberlik etmek, iş dünyasının sorunlarını tespit edip giderilmesi yönünde çalışmalar yapmak, yerel, bölgesel ve ulusal konularda projeler hazırlayıp üyelerle ve ilgili kurumlarla paylaşmak ve bu projelerin gerçekleşmesinde rol oynamak’ olarak aktardı. Ağır, sosyal projelerle de eğitime ve gençlere desteklerin devam ettiğini belirtti.

Arsuz İsos Otel’de düzenlenen etkinliğe İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Arsuz Belediye Başkan Yardımcısı Özgür Murt, İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şube Müdürü Ahmet Taştekin, İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin, sivil toplum örgütleri temsilcileri ve davetliler katıldı. 


Anahtar Kelimeler: ARİAD’ eğitime destek gecesi

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19