Arman Köklü; geleceğe yön verecek 50 isim arasında

Proje Yönetim Enstitüsü (Project Management Institute/PMI), önemli projelerle dünyayı yaratan, inşa eden ve dönüştüren 50 yeni nesil liderin yer aldığı listeyi yayınladı. Arsuzlu Arman Köklü, enerji sektöründe aldığı sorumlulukla li

GÜNCEL 18.07.2020 10:44:41 0
Arman Köklü; geleceğe yön verecek 50 isim arasında

PMI, Gelecekte dünyaya yön verecek 50 kişinin listesini yayınladı. Çevre, spor, tıp, telekominikasyon, bilim, mimari, hukuk, ekonomi, enerji alanlarında dünyanın çeşitli ülkelerinden kişiler var. Listede Hatay, Arsuz Karaağaç´tan da bir isim bulunuyor.

Haber Global´in listenin nasıl hazırlandığı ve kendisinin neden bu listede yeraldığına ilişkin sorularını yanıtlayan Arman Köklü, insanların hayatını olumlu etkilediği düşünülen farklı alanlarda isimlere yer verildiğini kaydetti. Arsuz Belediyesi Başkan Yardımcılarından Nihat Köklü ile Gönül Köklü´nün de oğlu olan Arman Köklü, küresel ölçekte projeleriyle enerji ulaştırmada aldığı sorumluluktan dolayı yer verildiğini aktardı.

Konuya ilişkin www.businesswire.com´un haberi ise şöyle: “Okyanusu temizlemekten mimari aktivizm için bir plan hazırlamaya kadar PMI, ilham verici projelerle dünyamızı dönüştüren insanları belirledi. Proje Yönetim Enstitüsü (PMI) bugün, önemli projelerle dünyayı yaratan, inşa eden ve dönüştüren 50 yeni nesil liderin yer aldığı ilk yıllık Future 50 listesini yayınladı. PM Network ® dergisinin özel hazırlanan Temmuz / Ağustos sayısında vurgulanan 50 genç göze çarpan proje lideri, dünyadaki değişim ve yetenek dalgasını temsil ediyor - geleceği yeniden şekillendirecek ve burada ve şimdi inovasyonu hızlandıracak bir gençlik deposu. Honorees, Özel Olimpiyatlardan Yönetmen Greta Gerwig, Özel Olimpiyatlardan Laura Jones ve Jetstream Afrika´dan Miishe Addy dahil olmak üzere çeşitli endüstri ve ülkelerdeki insanlardan çığır açan başarıları içeriyor.”

Geleceğe yön verecek 50 ismin dünya çapında uzman ve paydaşa ulaşılarak nasıl hazırlandığına ilişkin ise şu bilgi paylaşıldı: “Özel bir komite yükselen proje profesyonellerini incelemiş ve seçenekleri daraltmıştır. Finalistler daha sonra bireysel olarak araştırıldı ve / veya Proje Ekonomisi´ndeki bölgelerin, endüstrilerin ve başarıların tüm yelpazesini temsil eden bir liste oluşturmak için bireysel olarak araştırıldı ve / veya röportaj yapıldı. Bazı onur sahipleri Project Management Professional (PMP) ® kimlik bilgileri sahibi olsa da, diğerleri kendilerini proje yöneticisi olarak tanımlamazlar. Future 50´yi birleştiren şey, bugün ve yarın için olumlu etkinin temeli olarak proje çalışmasına bağlılıktır.”


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57