Güreş takımından 5 derece

Antakya Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Güreş Takımı, Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu´nun faaliyet programı kapsamında düzenlenen Aba güreşleri Türkiye Şampiyonasında derece aldı.

SPOR 11.08.2021 17:40:04 0
Güreş takımından 5 derece

Antakya/SES

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Antakya Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Güreş Takımını elde ettiği başarılardan dolayı kutladı.
Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu´nun düzenlediği şampiyonaya katılan Antakya Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularının 1 birincilik, 3 ikincilik, 1 üçüncülük elde ettiği açıklandı. Antakya Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Antakya Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Güreş Takımı Antrenörü Ali Arıkoğlu ve sporcuları tebrik eden belediye başkanı Yılmaz, şu değerlendirmeyi yaptı: 'Antakya´da güreşi seven ve bu spora yetenekli zengin bir potansiyelimiz var. Bizlere düşen görev altyapıya önem vererek, yetenekli gençleri yetiştirmek ve Türk güreşine yeni yıldızlar kazandırmaktır. Çünkü biz sporun tüm branşlarında olduğu gibi güreşte de başarının altyapıya önem vererek geleceğine inanıyoruz. Sporcuların başarıları ve ata sporu güreşin Antakya´da öneminin devam etmesi bizleri mutlu ediyor. Birçok dereceye imza atan Antakya Belediyesi GSK güreş takımı ve dereceye giren sporcular bizleri gururlandırdı. Bu başarıda emeği geçen başta sporcular olmak üzere sporcuların aileleri, hocaları ve tüm emeği geçenleri gönülden kutluyorum.'


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

Üst aramasında 281 sikke çıktı

Masatlı, koordinatörlük sürecini anlattı

"Evi ve eşyayı boşalt" tebligatı

İskenderun’da bin noktaya çöp kutusu

Özhaseki: Herkese mahallesinde ikamet çabasındayız

10 yıl sonra basın toplantısı

"281 bin ton sera gazı salımı önlendi"

Mimarlar, 70. yılı baloyla kutladı

Orta hasarlı binalara 3 aylık ek süre!

"Basın özgürlüğü her açıdan koruma altında"

Okulda öğretmene şiddete "örgütsel tepki"

Liseden, "şiir ve müzik"

İSTE, Uluslararası Havacılık Eğitim Fuarına katıldı

Meclis, 2023 yılı hesabını onayladı

  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88