Arsuz 43 yatı ağırlayacak

Arsuz´da HADO seferleri, marina ve su sporları faaliyetleri kapsamında yatırımların projelendirildiği Madenli Balıkçı Barınağı ilk kez önümüzdeki günlerde 43 yat kafilesini ağırlamaya hazırlanıyor.

GÜNCEL 19.09.2019 09:58:12 0
Arsuz 43 yatı ağırlayacak

İskenderun/SES

Marmaris´ten Akdeniz´e 1 Eylül´de açılan 43 yat, İskenderun´un ardından Arsuz Madenli´ye geçecek. “DADDralli Akdeniz 2019 (Likya, Pamfilya ve Kilikya) Eski Uygarlıkların Dümensuyunda Seyir” rallisine katılan yelkenciler, Arsuz´da da güney kıyılarının doğal ve tarihi güzelliklerini, eski uygarlıkların ayak izlerini takip edecek.
25 Eylül´de İskenderun´a ulaşması beklenen, 28 Eylül´de de Arsuz Madenli Balıkçı Barınağına geçerek 2 gün konaklayacak rallicilerin ağırlanmasıyla ilgili koordinasyon toplantısı Arsuz Kaymakamı Musa Sarı´nın başkanlığında gerçekleştirildi. İskenderun Liman Başkanı Hüseyin Demir, İMEAK Deniz Ticaret Odası İskenderun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kutlu, Sayman Üye Özhan Akgünlü, Arsuz Belediyesi Fen İşleri Müdürü Koray Mazmancı, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüseyin Yangın ve Madenli Mahallesi Muhtarı Gazel Culha Madenli Balıkçı Barınağında bir araya geldi. Heyet, yatçıların kalacağı süre içerisindeki ihtiyaçlarının karşılanabilmesini de kapsayan koordinasyon konusunda yerinde görüş alışverişinde bulundu.
Türkiye´nin tanınmamış koylarında eski medeniyetleri tanımak ve yörenin tanıtımına katkıda bulunmayı da amaçlayan ralli, Arsuz´un ardından Kıbrıs üzerinden Fethiye Ece Marina´da son bulacak. Ralliye katılan 43 teknenin ikisi İngiliz, biri Singapur, diğeri ise Fransız bayrağı taşıyor.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00