Arsuz Belediyesi´nden kurban bayramı çalışması

Arsuz Belediyesi ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi vatandaşların huzurlu ve güven içinde bir bayram geçirebilmesi için hazırlıklarını sürdürüyor.

GÜNCEL 29.07.2020 15:47:46 0
Arsuz Belediyesi´nden kurban bayramı çalışması

Arsuz Belediyesi´nden yapılan yazılı açıklamada, “Covid-19 tedbirleri kapsamında maske, mesafe ve el temizliği önlemleri altında yapılan kurbanlık satışlarında Zabıta Ekipleri denetimlerini gerçekleştiriyor. Çevre Koruma Kontrol ve Temizlik İşleri Müdürlüklerine bağlı ekipler, kurban satış ve kesim yerlerinin dışında ibadet yerlerinin ve mezarlıkların; temizlik, hijyen ve dezenfeksiyon çalışmalarına devam ediyor. Ekipler ibadet yerlerinin; halı, ayakkabılık, aydınlatma düğmeleri, kapı kolları gibi sık dokunulan yerlerinde dezenfeksiyon yaparken, diğer yandan mezarlıkların ilaçlama, ot ve çimlerinin biçilerek temizlenmesi çalışmalarını da gerçekleştiriyor” denildi.

Bu yıl, Koronavirüs nedeniyle tedbirleri daha fazla arttırdıklarını belirten Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, “Her sene olduğu gibi bu sene de vatandaşlarımızın kurban bayramını huzurlu bir şekilde geçirmeleri için ilçede, belirli noktalarda kesim yerlerimizi hazır hale getiriyoruz. Bu sene özellikle vatandaşlarımızdan, kesimlerin yoğun olduğu yerlerde sosyal mesafeye, maske kullanımına ve hijyene dikkat etmesini rica ediyorum. Ekiplerimiz, hem Kurban Bayramı öncesi hem de Kurban Bayramı süresince görevde olacak ve vatandaşlarımıza yardımcı olacaklardır. Tabi vatandaşlarımızın da görevli arkadaşlara yardımcı olmasını rica ediyorum” dedi.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,21
  • EURO

    34,93% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2438,49% 0,65
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04