Arsuz, denetim komisyonunu belirledi

Arsuz Belediye Meclisi, Ocak ayı oturumunda gündemindeki maddeleri görüştü.

İSKENDERUN 5.01.2018 10:14:10 0
Arsuz, denetim komisyonunu belirledi

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha başkanlığında toplanan ve gündemindeki 7 maddeyi görüşen meclis, gizli oylamayla Arsuz Belediyesi Denetim Komisyonu´na CHP´li meclis üyelerinden Faiz Ekenel, Abdullah Hançer, Şevket Köybaşı ve Semir Kirmit ile AKP´li Meclis, üyesi Özcan Aslan´ı getirdi.

Belediye Meclisinin, tatil ayını Ağustos olarak belirledi. Üyelerinin huzur hakkı, belediyede sözleşmeli olarak çalıştırılacaklara ödenecek aylık ücret ile mesai ücretlerini de belirleyen Meclis, Arpaçiftlik 275 ve 276 Parseller 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı teklifi ise İmar Komisyonuna havale etti. Mecliste gündem dışı konuşan Arsuz Belediye Başkanı Culha, meclisin 2017 yılındaki uyumlu çalışmasının 2018 yılında da devam edeceğini belirtti. Meclis, komisyona havale edilen teklifleri görüşmek ve karara bağlamak üzere bir sonraki meclis toplantısının 08 Ocak Pazartesi günü yapılmasını kararlaştırdı.

Belediye kredi alacak
Samandağ Belediye Meclisi de bugün yapacağı toplantıda gündemindeki maddeleri görüşecek. Samandağ Belediye Meclisinin görüşeceği maddeler arasında, meclis ve ihtisas komisyonu üyelerinin huzur hakkı ücreti, belediye hizmetinde kullanılmak üzere İller Bankasından kredi alınmasının görüşülüp karara bağlanması, uusal ve uluslararası hibe programlarına başvurmak ve projeler kapsamanda eş finansman miktarının proje hesaplarında kullanılması ve ihtiyaç duyulması halinde projenin toplam maliyetinin yüzde 10´una kadar ek eş finansmanın proje hesabına aktarılması hususunda belediye başkanına yetki verilmesi, denetim komisyonu ve hukuk komisyonu üyelerinin seçimi de yer alıyor.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00