Arsuz-Samandağ yolunu inceledi

Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, Samandağ-Arsuz yolunun Arsuz turizmine ve Hatay´a çok büyük katkısı olacağını belirtti.

GÜNCEL 30.05.2020 08:38:20 0
Arsuz-Samandağ yolunu inceledi

Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, Arsuz Turizm ve Kültür Derneği yönetimiyle Arsuz - Samandağ arasında devam eden yol çalışmalarını inceledi.

Arsuz Belediyesi´nden Arsuz-Samandağ yol çalışması ziyaret ve inceleme ile ilgili yapılan yazılı açıklamada Başkan Güven´in şu değerlendirmesine yer verildi: “Kale mahallemizi ziyaret ederek Arsuz - Samandağ yolunu görme fırsatı bulduk. Tabiki bu yol Sayın Valimizin Arsuz´ a büyük bir hizmetidir. Bundan dolayı mutlu olduk. Gerçekten bu yol Arsuz ve Samandağ arasında önemli bir yol olacak. Arsuz turizmine ve Hatay´a çok büyük katkısı olacak. Bu hizmetinden dolayı Hatay Valimiz Sayın Rahmi Doğan´a bir kez daha teşekkür ediyorum.”

“Güven´le işbirliğimiz sürecek” mesajı

Belediye Başkan Yardımcısı Sami Üstün, meclis üyeleri Lokman Canımoğlu, Nevzat Korkmaz ile Çetillik Mahalle Muhtarı Hasan Bulut´un da eşlik ettiği Kale Mahallesi ziyaretine ilişkin Arsuz Turizm ve Kültür Dernek yönetimi adına yapılan paylaşımda da çalışmanın doğa ve turizmin önünü açacağı ifade edilerek bölgeye ciddi katkı sağlayacağı vurgulandı. Dernek Başkanı Hasan Arslan, şu değerlendirmeyi yaptı: “Yılan hikayesine dönen, çıkmaz sokak olmaktan bizi kurtaracak yolun açılması için dernek olarak 15 bin imza toplayarak mülki ve yerel amirlere teslim etmiştik. Samandağ belediye başkanıyla yazılı ve görsel medyada yer almıştık. Yolun kısa süre sonra açılacağını görmek bizleri mutlu kılmıştır. Hatay Valimiz Sayın Rahmi Doğan´a sevdası Arsuz olan tüm Arsuzlular adına şükranlarımızı sunuyorum.”

Belediye Başkanı Asaf Güven´in turizme yapacağı çalışmalarda işbirliğini sürdürecekleri mesajını da paylaşan Arsuz Turizm ve Kültür Derneği Başkanı Arslan, Kurtbağı Mahallesindeki yanar taşların yolunun yapıldığı, Hacıahmetli Mahallesinde bulunan Hz. Meryem yıkandığı anlatılan Meryem Ana havuzu ile ilgili çalışmaların devam ettiğini ifade etti.


Anahtar Kelimeler: Arsuz Samandağ yolunu inceledi

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57