Arsuz takımı, finale katılacak

2017 TFF Plaj Futbol Ligi Arsuz etabının şampiyonu olan Arsuz Belediyesi Plaj Futbolu Takımı, Türkiye finallerine katılmak için hafta sonu Alanya´ya gidecek

15.09.2017 12:02:34 0
Arsuz takımı, finale katılacak

 Finallerde Hatay´ı temsil edecek olan takım, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından 16 noktada oynanan ve Hatay´da da üç yıldır da Arsuz´da gerçekleştirilen plaj futbolu etabı kapsamında şampiyon olmuştu. Türkiye finallerinde, 16 etap birincileri karşılaşacak. Finaller, 20-27 Eylül tarihleri arasında oynanacak. 

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, sporu sevdiren şenliklerin her yıl daha da geniş bir katılımla gerçekleşmesinden mutluluk duyduğunu söyledi. Plaj Futbolu Türkiye Şampiyonası´na katılacak olan Arsuz Belediyesi takımına güvendiğini ifade eden Culha, '3. Spor Şenliği´ndeki en önemli kazanım skordan ve şampiyonluklardan ziyade dostluk, kardeşlik ve centilmenlik olmuştur. Birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendiren ve 10 gün süren şenliğimizde binlerce sporcuyu ve sporu seven genci bir araya getirmenin mutluluğunu yaşadık. İlgi ve katılımın her yıl arttığı şenliğimizde bu yıl da amacımıza ulaştığımızı düşünüyorum. Spor Şenliği kapsamında ilçemizde de üç yıldır TFF ve Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu işbirliğiyle düzenlediğimiz Plaj Futbolu Turnuvası Arsuz´un adını sporda da duyurmak için önemli bir fırsat olmasının yanında, ilçemizin deniz kenti karakteristiğini de ön plana çıkarıyor. Arsuz Belediyesi adıyla katıldığımız ve ilk yıl üçüncülük elde ettiğimiz Türkiye finallerinden inşallah bu yıl takımımızın Türkiye Şampiyonu olarak döneceğine inanıyorum. 20-27 Eylül tarihleri arasında Türkiye Şampiyonası´na katılacak olan plaj futbolu takımımıza başarılar diliyorum” dedi.


Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayatta kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2324,05% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00