Arsuz takımında 3 yabancı

TFF Plaj Futbolu Türkiye finali

SPOR 26.10.2018 10:08:13 0
Arsuz takımında 3 yabancı

Orhan Yıldız/İskenderun

TFF Plaj Futbolu Türkiye finaline katılan Arsuz Belediye Spor, transfer ettiği üç yabancı futbolcu ile maçlarını yapacak. Arsuz Belediye Spor yönetim kurulu üyesi Hüseyin Yangın, transfer edilen Paplo Perez, Sahib Mahmadov ile Igor Breyshtel´in sponsorlarının The Anılife Otel olduğunu açıkladı. Arsuz Belediyesinden daha önce yapılan bir açıklamada ise böyle bir transferin olmadığı belirtilmişti. Takımın adı ise karşılaşma listesinde 'The Anılıie Otel Arsuz Belediyesi' olarak yazıldı.
Arsuz Belediye Spor´ plaj futbolu takımı kadrosunda bulunan futbolcuları şu isimlerden oluşuyor: Paplo Perez, Sahib Mahmadov ile Igor Breyshtel, Gökhan Özay, Özcan Ceylan, Zeyneddin Ceylan, Ali Üstün, Hakan Gürbüz,Sezgin Yelmer, Faruk Kulak, Ömer Şimşek ve Namık Türk.
Hatay ASKF Başkan yardımcısı ve TFF Plaj Futbolu Hatay Bölge sorumlusu Ayhan Dik de, 'Alanya´da yapılan Plaj Futbolu Türkiye finallerinde Hatay´ı en iyi şekilde temsil edeceğiz' açıklamasını yaptı.
TFF Plaj Futbolu Türkiye finallerine katılan Arsuz Belediye Spor´un aynı gruptaki ilk rakipleri, Erciş Belediye Spor, Manavgat Belediye Spor, Karataş Belediye Spor ve Karasu Belediye Spor oldu.

Karşılaşma yarım kaldı
Plaj Futbolu Ligi Finalleri de oynanan maçlarla başladı. İlk gün oynanan maçlardada rakiplerine üstünlük sağlayan Gümüldürspor, Dikili Çandarlıgücü, Manavgat Belediye Spor ve Erciş Belediye Spor takımları gruplara kalmaya hak kazandı. The Anılife Otel Arsuz Belediyesi ile Adilcevaz Belediye Spor arasında oynanan maç, 3. periyodun bitmesine yaklaşık 7 dakika kala hava muhalefeti nedeniyle tamamlanamadı. Maç ise The Anılıie Otel Arsuz Belediye Spor´un 9-8´lik üstünlüğü ile sona erde. Olumsuz hava koşulları nedeniyle Karasu Belediye Spor Akyurt İnşaat ile Yuvacık Spor arasında oynanması planlanan karşılaşma da ertelendi.

Hakem bayraktaroğlu´na finallerde görev
Hatay Bölgesi hakemlerinden Mehmet Bayraktaroğlu, Türkiye Futbol federasyonu (TFF) tarafından Antalya´nın Alanya ilçesinde düzenlenen Türkiye Plaj Futbolu finallerinde görev aldı. Dokuz yıldır plaj futbolu hakemliği yapan 33 yaşındaki hakem Mehmet Bayraktaroğlu´nun beş yıldır Ulusal Plaj Futbolu hakemliği yaptığı da öğrenildi.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,21
  • EURO

    34,93% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2438,49% 0,65
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04