Arsuz ve İskenderun´da ‘bayram buluşması´

Kurban Bayramı dolayısıyla İskenderun ve Arsuz´da da geleneksel bayram buluşması gerçekleştirildi.

GÜNCEL 20.07.2021 17:16:55 0
Arsuz ve İskenderun´da ‘bayram buluşması´

İskenderun´da Belediye 3 Nolu Sosyal Tesisi´nde düzenlenen bayramlaşma programına Kaymakam İskender Yönden´in yanısıra AKP Milletvekili Abdulkadir Özel, Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı, Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Murat Fırat, adli, idari ve askeri erkan, resmi/özel kurum/kuruluşların yöneticileri, siyasi parti teşkilatı/sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, basın mensupları ve yurttaşlar katıldı. 

Kent girişinde, Denizciler mahallesinde kurulan polis uygulama noktasını ziyaret eden Kaymakam Yönden, güvenlik güçlerinin bayramını kutladı, çalışmalarında kolaylık ve başarı diledi. Yönden, İskenderun Devlet Hastanesi Acil Polikliniğini de ziyaret ederek, görev yapan sağlık çalışanlarının bayramlarını kutlada ve başarı diledi.
Kaymakam Yönden, Milletvekili Özel, Belediye Başkanı Tosyalı, Deniz Üs Komutanı Tuğamiral Fırat, İskenderun Sahil Güvenlik Grup Komutanı Binbaşı Oğuz Emre Çiçek Ve Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ile birlikte Şehit J. Er İbrahim Çağlar´ın ailesi ile gazi polis Halil Kalın´a ziyarette bulundu.

Kurban Bayramı nedeniyle Karaağaç Mezarlığındaki Şehitlik de ziyaret edildi. Buradaki törende, şehitlerimizin manevi huzurunda 1 dakika saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu; İskenderun Müftüsü Osman Şekerci tarafından dua edildi ve ardından şehit kabirleri ziyaret edilerek, karanfil bırakıldı, aileleriyle sohbet edildi.

Hatay Valisi Rahmi Doğan da, Kurban Bayramı kapsamında görev yapan jandarma ve emniyet güçlerini ziyaret ederek, bayramlaştı. Topboğazı jandarma uygulama noktası ve Belen Emniyet Müdürlüğü uygulama noktasını ziyaret eden Vali Doğan, Kurban Bayramının millete, ülkeye, il ve İslam âlemine hayırlara vesile olması temennisinde bulundu, görev yapan güvenlik güçlerine kolaylıklar diledi.
İskenderun ve Hatay´da siyasi partiler, sendikalar ile bazı derneklerin il ve şube binalarında da bayramlaşma töreni düzenlendi.

/resimler/2021-7/24/2319043269879.jpg

Geleneksel bayram buluşması, Arsuz´da TCDD Kampı bahçesinde gerçekleşti. İlçe protokol üyeleri ile misafirlerin bir araya geldiği bayram kutlamasına Kaymakamı Musa Sarı, AKP Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Garnizon Komutanı Yarbay Hasan Özkan, Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Emniyet Müdürü Dinçer Dinsever Kalkan, siyasi parti teşkilat temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşlarının ilçe müdürleri, gaziler ve şehit yakınları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.


"Mücbir sebep hali uzatılmalı"

Fatma Şahin'den başkanlara ziyaret

Lütfü Savaş, mesajla veda etti

Nesibe Kuzu, "Pruva"yı yayımladı

İş yükününün hafifletmesini istediler

1 Mayıs, İskenderun'da kutlanacak

23 Nisan'da motosiklet korteji

Bayramda 'uçurtma şenliği'

Parkta 23 Nisan şenliği

Hastane bahçesinde korkutan yangın

Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı

Çalışkan'dan Özhaseki'ye: İtiraf yetmez, çözüm üretin!

İş dünyasının talebi 'mücbir sebep'

Belen'de makam koltuğuna Aybüke oturdu

Çocuk başkanlar istemlerini sıraladı

  • BIST 100

    10082,71%-0,11
  • DOLAR

    32,37% -0,14
  • EURO

    34,63% -0,47
  • GRAM ALTIN

    2391,53% -1,78
  • Ç. ALTIN

    3886,52% -0,62