Arsuz´a kültür merkezi

Arsuz Belediyesi´nin en önemli projeleri arasında yer alan Gökmeydan Kültür ve Sanat Merkezi´nin temeli 3 Ağustos 2017 Perşembe günü atılacak. Gökmeydan Mahallesi Damla sitesi yanındaki arazide inşa edilecek kültür merkezinin çok amaçl?

2.08.2017 12:06:23 0
Arsuz´a kültür merkezi

Arsuz Belediyesi´nden konuya ilişkin yapılan yazılı bilgilendirmede, Arsuz´da sosyal ve kültürel anlamda önemli bir eksikliği giderecek olan Kültür Merkezi´nin, hem sanatseverler için buluşma adresi haline geleceği, hem de çok amaçlı olarak kullanılabileceği kaydedildi. Yaklaşık 3 bin metrekare alan üzerinde iki kat olarak inşa edilecek kültür merkezinde konferans salonu, fuaye alanı, sergi salonu, idari bina, kütüphane ve atölye bölümleri yeralacak. Culha: Etkinliklerin kapısını aralayacak
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, kültürel ve sanatsal etkinliklerin kapısını aralayacak olan tesisin özellikle sanatseverler için yaşamın yeni merkezi olacağını ifade etti. Hizmetlerine, ilçedeki kültür merkezi eksikliğinden yola çıkarak tüm sosyal, kültürel ve sanatsal etkinliklerin gerçekleşebileceği bir tesis ekleyecek olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Başkan Culha, yaptığı yazılı açıklamada, “Gökmeydan Kültür Merkezimiz, 3000 m2´lik bir alanda halkımızın sosyal faaliyetleri, toplantıları ve bu gibi etkinliklerini gerçekleştirebilecekleri bir şekilde tasarlanmıştır. Farklı mimarisi, teknik donanımı, amfi salonu, otoparkı, atölyesi, kafeteryası ile bir çok organizasyona ev sahipliği yapacak nitelikteki merkezimiz adeta bir kültür kompleksi niteliğindedir” dedi.


Anahtar Kelimeler: Arsuz kültür merkezi

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,22
  • EURO

    34,84% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2417,04% -0,63
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00