Arsuz´da 500 kişi sporla buluşacak

Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Spor Şenliği turnuvalarının kura çekimlerini gerçekleştirildi.

14.08.2017 11:30:58 0
Arsuz´da 500 kişi sporla buluşacak

 3 kategoride 41 takımın katılımıyla gerçekleşecek halı saha maçlarına yaklaşık 400´e yakın sporcunun katılımı beklenirken, TFF´nin 15-20 Ağustos tarihinde düzenlediği ve Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazanacak olan Plaj Futbolu Arsuz Turnuvası´na 8 takımla yaklaşık 100 sporcu yarışacak.

Halı saha futbolu, plaj voleybolu, tek pota basketbolun yanı sıra bu yıl ilk kez Türkiye Şampiyonasına katılacak olan takımı belirleyecek olan Plaj Futbolu Arsuz Etabı´nın da dahil edildiği spor şenliğinin Arsuz Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen fikstür çekimine Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Hatay ASKF Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Dik, Herkes İçin Futbol(HİF) Sorumlusu Murat Ünal, TFF yetkilileri, takım kaptanları ve çok sayıda sporcu katıldı.
Kura çekimin ardından, Başkan Nazım Culha şenliğe katılan takımlara üzerinde Arsuz Belediyesi yazılı forma hediye ederek, günün anısına sporcularla fotoğraf çektirdi. 12- 30 Ağustos tarihleri arasında onsekiz gün sürecek olan şenliğe yaklaşık 500 sporcunun katılacağını ifade eden Başkan Culha, şenliğin 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusuyla sona ereceğini söyledi.
Her yıl geleneksel olarak düzenlenen spor şenliğinin ilçeyle bütünleştiğine dikkat çeken Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, “Spor şenliğimizin bu yıl üçüncüsünü düzenliyoruz. Ama en geniş katılımlı, kapsamlı ve organizeli şenliğimiz olacak. 12-30 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan şenliğimizin halı saha maçları 3 kategoride 41 takımın katılımıyla gerçekleşecek ve bu turnuvamıza yaklaşık 400´e yakın sporcumuz katılacaktır. TFF´nin 15-20 Ağustos tarihinde düzenlediği ve Türkiye şampiyonansa katılmaya hak kazanacak olan Plaj Futbolu Arsuz Turnuvası´na katılacak 8 takım ve yaklaşık 100 sporcumuz var. 30 Ağustos Zafer Bayramı´nda da yaklaşık 500 sporcumuzun hem bayram coşkusunu yaşayacağı hem de sporla tanışacakları bir minikler müsabakamız olacak. Bu müsabakamız FİFA standartlarındaki Karaağaç Spor Tesislerimizde gerçekleşecek. Bu organizasyonda emeği geçen arkadaşlarımızı, hocalarımızı, spor kulübü temsilcilerimize teşekkür edeyiyorum. Bizleri yönlendiriyorlar. Bir önceki sene düzenlediğimiz şenliklerde gördüğümüz aksaklıkları giderdik. Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz şenliklerimizde sporda buluşmayı hedeflediğimiz tüm sporcularımıza ve takımlarımıza başarılar diler, emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ederim” dedi.


Anahtar Kelimeler: Arsuz kişi sporla buluşacak

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,60% 0,34
  • EURO

    34,74% 0,19
  • GRAM ALTIN

    2476,66% -0,90
  • Ç. ALTIN

    4173,19% 0,00