Arsuz´da asansör güvenliği için işbirliği

Arsuz Belediyesi, asansörlerin denetimi için Makine Mühendisler Odası İskenderun Temsilciliği ile işbirliği protokolü imzaladı.

GÜNCEL 3.02.2020 10:56:56 0
Arsuz´da asansör güvenliği için işbirliği

İskenderun/SES

 Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven ve Makine Mühendisler Odası İskenderun Temsilcilik Başkanı Murat Durukan, ilçe sınırları içerisinde bulunan asansörlerin periyodik kontrollerinin yapılmasını içeren protokole imza attı.
İmza töreninde konuşan Arsuz Belediye Başkanı Güven, “Toplumumuzun can güvenliği açısından çok önem arz eden asansör kontrollerinin ciddiyetle yapılması gerektiğini, vatandaşa en düşük maliyetle yansıtılacak şekilde ve bu inançla ve güvenle protokolümüzü imza altına aldık” dedi. Makine Mühendisler Odası İskenderun Temsilcilik Başkanı Durukan ise “Makine Mühendisler Odası İskenderun Temsilcilik olarak uzun yıllardan beri bu görevi yapmaktayız. Kontrolleri yapan mühendis kadromuz konusunda uzman ve akredite olmuş deneyimli bir kadrodur. İşin sorumluluğunun farkındayız. Bu anlamda protokolün Arsuz halkına hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu. Protokole göre; denetim sırasında Makine Mühendisler Odası İskenderun Temsilciliği Kontrol Merkezi görevlilerince tespit edilen eksiklikler, Arsuz Belediyesi´ne bildirilecek. Arsuz Belediyesi, site ve apartman yöneticilerinden eksikliklerin giderilmesini isteyecek. Eksiklikler giderilmemesi durumunda ise protokol uyarınca asansörler mühürlenecek.

 


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19