Arsuz´da bir festival daha

Arsuz´da 2020 turizm yaz sezonunda düzenlenen festivallere ek olarak Color Life festivalinin de düzenlenmesi ile ilgili görüşme yapıldı.

GÜNCEL 12.10.2019 09:42:24 0
Arsuz´da bir festival daha

İskenderun/SES

 Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Color Life festivali organizatörleri ile önümüzdeki yıl için görüşme yapıldığını belirtti.
Kaymakam Musa Sarı, Turizm sezonunun yerini ´sakin kent´ yaşantısına bırakmaya başladığı Arsuz´da yaz turizm sezonu ve festivalleri, düzenlediği toplantıda değerlendirdi. Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven , İlçe Emniyet Müdürü Halil Karabacak , kurum müdürleri, Büyükşehir ve İlçe belediye birim müdürleri, esnaf ve turizm sektörü temsilcilerinin de katıldığı toplantıda yazın düzenlenen başta Milyonfest Rock Festivali olmak üzere Arsuzfest ve diğer organizasyonlarda eksikliklerin ve olumlu etkilerin ele alındığı belirtildi.
Değerlendirme toplantısına ilişkin Arsuz Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamaya göre Kaymakam Sarı, özellikle bu yıl ilki düzenlenen Milyonfest Rock Festivali´nin kentte büyük yankı uyandırdığını, bölge ve ulusal düzeyde basında çok yer bulduğunu, bölge tarihinin en kalabalık katılımlı ve en sanatçı yoğun festivali olduğunu kaydetti. Önümüzdeki yıl da tekrarlanması beklenen bu festivalde görülen ´olumlu ve olumsuz gelişmeler´ üzerine çeşitli kesimlerden katılımcıları davet ederek biraraya gelindiğini ifade eden Kaymakam Sarı, önümüzdeki yıl daha organize festivaller düzenleme hedefinde olduklarını söyledi. Önümüzdeki yıl için Color Life festivali organizatörlerinin de kendisini arayarak kentte bir ilave festival düzenlemek istediklerini sözlerine ekleyen Kaymakam Sarı, Arsuz adının artık festivaller şehri ile özdeşleştiğini, bölgenin cazibe merkezi olduğunu vurguladı.

Başkan Güven: İşbirliği sürecek
Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven de belediye olarak geçen yaz olduğu gibi bundan sonraki yıllar içinde düzenlenecek tüm festivallerde bütün kurumlarla işbirliği içerisinde hareket edeceklerini ve destek olacaklarını bildirdi, Arsuz´un gelişimi ve hak ettiği yere ulaşması için ekip olarak gayret sarf edeceklerini ifade etti.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

Gazeteci Celal Başlangıç yaşamını kaybetti

Demirel Hatayspor’la yolları ayırdı

Başkan borçlanma yetkisi aldı

Hatay 3,8 sarsıldı

Sıkışan yolcuyu itfaiyeciler kurtardı

STK’lar imam Hasan İnci cinayetini sordu

OSB yönetimine iade ziyareti

İsdemir’de çocuk tiyatrosu

1 Mayıs’ta temizlik işçilerini hatırlattılar

1 Mayıs Gar alanında kutlandı

Samandağ'da belediye 180.8 milyon lira borçlu

Geçici işçlerin akitleri feshedildi

Hatay’da 4 yeni İdare Mahkemesi

Levrek balığının işlenmesine ‘araştırma desteği’

  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07