Arsuz´da ‘birlik´ buluşması

Arsuz Belediye Başkan Nazım Culha, partisinin adayı Dr. Asaf Güven´le buluştu. Dr. Güven, ‘birlikte yol alma´ mesajı verirken, Culha “Katkılarımızın olacağından kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

GÜNCEL 22.02.2019 12:27:24 0
Arsuz´da ‘birlik´ buluşması

İskenderun/SES

CHP Arsuz Belediye Başkan Adayı Asaf Güven, mevcut Belediye Başkanı Nazım Culha´yı makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Nazım Culha´nın makamında gerçekleşen ziyarete CHP Arsuz İlçe Başkanı Av.Faik Çekin ile CHP´nin meclis aday listesinde yeralan bazı isimler de katıldı. Asaf Güven, Başkan Nazım Culha´ya 5 yıllık hizmetleri dolayısıyla teşekkür etti, Arsuz´u birlikte yönetim ilkesinden taviz vermeden, herkesi kucaklayan bir anlayışla yöneteceğini söyledi.

“Bundan sonra da birlikteyiz”
Yeni çalışma döneminde Arsuz´un kurucu Belediye Başkanı Nazım Culha´nın da katkısını beklediğini belirten Asaf Güven, “Nazım Başkan, kurucu başkanımızdır. Arsuz´un ilçe olmasının ardından ilk dönem başkanlığı üstlendi. Hatta başkanlığın en zor olan bölümüydü. İlçemize kazandırdığı hizmetler için kendisine teşekkür ederiz. Bundan sonra da birlikte olmak, aynı şevkle, birlik ve beraberlik içerisinde, birikimlerini de bize aktarması dileğiyle inşallah birlikte yol alırız. Bundan sonraki katkısını da mutlaka bekliyoruz. Arsuz´u İleriye taşıyabilmek için mutlaka yapılan hizmetlerin üstüne koymak ve eski gücü yanına almanın da büyük etkisi vardır” diye konuştu.

Kurucu belediye başkanı olarak kısıtlı imkânlarla, zor bir dönemde ciddi projelere imza attıklarını ifade eden Başkan Culha da, partilisi başkan adayı Dr. Güven´in ‘bayrağı daha ileriye´ taşıyacağına inandığını söyledi, başarı diledi. Culha, “Size hayırlı olsun diyoruz, başarılar diliyoruz. Bırakılan yerden, bayrağı daha ileriye taşıyacağınıza inanıyoruz. Bu şehir bizim. Biz, burada doğduk büyüdük. Bu şehrin gelişmesi ve belirli yerlere gelmesi açısından tabiki belirli katkılarımız olacak. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın” şeklinde konuştu.

“Bu bir hizmet yarışıdır”
CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin de, Arsuz Belediyesi´nin ne şartlarda kurulduğunu çok iyi bildiğine ifade ederek, şöyle konuştu: “Belediye Başkanımız Nazım Culha´ya ilçemize kazandırdığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Hakikaten bir dönemde yapılabilecek ne varsa yapıldı. Bu, bir hizmet yarışıdır. Arsuz ilçesi, her zaman dediğim gibi ilçe olarak sıfırdan değil eksiden başladı. Bu şehre çivi çakan kim olursa olsun kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Asaf Bey şuanda adayımız, ama inşallah belediye başkanımız olacak. Kendisinin de bunun üzerine ekleyeceğine, şehre yeni şeyler katacağına ve yeni hizmetler kazandıracağına inanıyorum.”


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23