Arsuz´da maske dağıtıldı

Arsuz´da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında kaymakamlık ve belediye tarafından üretilen maskeler farklı noktalarda vatandaşlara dağıtıldı.

GÜNCEL 15.04.2020 10:44:41 0
Arsuz´da maske dağıtıldı

Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, maske dağıtımı sırasında vatandaşlara sosyal mesafeyi korumaları konusunda uyarıda bulundu. Belediye Başkanı Asaf Güven de “Bu zorlu süreci birlikte aşacağız. Ancak vatandaşlarımızın kurallara uymaları ve evinde kalmaları gerekmektedir” dedi.

Arsuz´a bağlı Karaağaç Semt Pazarında maske dağıtımına katılan Kaymakam Musa Sarı, beraberinde Belediye Başkanı Asaf Güven, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Muharrem Onay, Büyükşehir Belediyesi Temsilcisi Edip Kaynar, zabıta ve emniyet mensupları ile birlikte halka ücretsiz maske dağıtımı yaptı.

İskenderun - Arsuz yolu üzerinde görev yapan yol kontrol arama noktasındaki polis ekipleri ile birlikte özellikle toplu taşıma araçlarında maskesi olmayanlara maske dağıtan Kaymakam Sarı, sosyal mesafe ve tedbirler konusunda da uyarılarda bulundu. Şehre giriş çıkış yapan minibüslerde denetim de yapan Sarı, yolculardan ihtiyaç olmadıkça dışarı çıkmamalarını istedi.

Başkan Güven: Bu zorlu süreci birlikte aşacağız

Karaağaç Semt Pazarındaki maske dağıtımına katılan belediye Başkanı Asaf Güven de ürettikleri maskeleri ücretsiz bir şekilde halkın toplu kullanım alanlarında dağıtarak, vatandaşlara destek olduklarını belirtti.

Karaağaç Ek Hizmet Binası ve Nardüzü Kadın Kültür ve Gençlik Merkezindeki atölyelerde, gönüllü kadınlarla birlikte, belediye imkânları doğrultusunda üretim yapıldığını kaydeden Başkanı Güven, “Biz belediye olarak imkânlarımız doğrultusunda ve sınırlı sayıda, iki noktada, gönüllü kadınlarımızla birlikte maske üreterek, vatandaşlarımıza ücretsiz bir şekilde dağıtıyoruz. Bu zorlu süreci birlikte aşacağız. Ancak vatandaşlarımızın kurallara uymaları ve evinde kalmaları gerekmektedir. Bizlerde belediye olarak, tüm imkânlarımızı zorlayarak çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu durumda vatandaşlarımız, zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamalıdır. Çıkmak zorunda olan kişilerin ise hem maske kullanımına hem de fiziksel mesafeye dikkat etmesi gerekiyor” dedi.


Anahtar Kelimeler: Arsuz maske dağıtıldı

Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayata kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29