Arsuz´da ´Milyonfest´ yoğunluğu

İlk günkü konserlere katılım 20 bine ulaştı…

GÜNCEL 27.07.2019 12:07:43 0
Arsuz´da ´Milyonfest´ yoğunluğu

Sadet Berkyürek/İskenderun

Arsuz´da önceki gün başlayan ‘Milyonfest Arsuz´ festivali coşkulu başladı. Perşembe gününden itibaren kamp alanına girişlerin kabul edildiği festivalin ilk gününde katılımcı sayısının 20 bine ulaştığı belirtildi. 4 gün içinde 28 sanatçının sahne alacağı festivale katılımın hafta sonunda katlanması bekleniyor.
Milyon Yapım tarafından gerçekleştirilen, Türkiye´nin en büyük organizasyonu olarak adlandırılan Milyonfest, Arsuz´da on binlerin katılımı ile başladı. Türkiye´nin her bölgesinden 4 gün boyunca Arsuz´da kamp yapmak ve eğlenmek için gelenler alana girmek için yüzlerce metre kuyruk oluşturdu. Arsuz, Gözcüler plajında gerçekleşen festivalde günde 7, toplamda 28 sanatçı sahne alıyor. Arsuz Belediyesi ve Arsuz Kaymakamlığının katkı sunduğu festivalde, Arsuz Belediyesi Başkanvekili Hasan Arslan, Arsuz´a gelen misafirlerin özellikle otopark sorunu ile karşılaşmaması için yoğun mesai harcadıklarını belirtti. Arsuz Kaymakamı Musa Sarı ile Başkanvekili arslan, dün de festival alanına geçerek denetimde bulundu, önlemleri inceledi.

Yeni otopark alanları açıldı
Başkanvekili Arslan, yaptığı yazılı açıklamada,“Bu festivali dört gözle bekleyen ve Türkiye´nin çeşitli illerinden gelen misafirlerimizin, ilçemizde rahat bir şekilde konaklamaları için, belediye olarak yoğun bir tempo içerisindeyiz. Özellikle otopark sorununun çözümü için hem festival alanımızın yakınlarında hem de ilçe merkezimizde birçok otopark alanı açtık. Zabıta ekiplerimizin yönlendirmesi ile festivalin ilk gününde herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadık. Arsuz Belediyesi olarak alan içi ve dışında görevli olan tüm mesai arkadaşlarımızla, misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” değerlendirmesinde bulundu.

9 dedektörle sıkı arama
Arsuz Kaymakamlığı ve Arsuz Belediyesinin de desteğiyle Milyon Yapım tarafından Gözcüler Plajında gerçekleştirilen “Milyonfest Arsuz” için gelenler tek kapıdan 9 ayrı noktadan sıkı denetime tabi tutularak alana kabul ediliyor. Gözcüler Plajındaki Milyonfest Arsuz festival ve kamp alanında Arsuz Belediyesi ekipleri tarafından çevre düzenleme desteği de verilmiş, rahat ve güvenli kamp olanağı çalışması gerçekleştirilmişti. Festival ve kamp alanındaki düzenlemeler için malzemeler Arsuz´a 44 TIR ile taşınmıştı.

İmzalar Ocak ayında atılmıştı
Dev sahnenin yanı sıra, yiyecek içecek alanları, mobil tuvaletler, duş, kamp alanlarının belirlenen sürede tamamlandığı, 7 bini aşkın kampçının da konakladığı Milyonfest Arsuz için imzalar Ocak ayında atılmıştı. Türkiye´nin en büyük festival organizasyonları arasında gösterilen Zeytinli Rock Festivali, Erdemli Rock Festivali, İstanbul, İzmir, Dalaman, Kuşadası, Eskişehir gibi kentlerde rock festivalleri organize eden Milyon Yapım´la Milyonfest Arsuz Festivali için yapımcı ve sanatçı Umut Kuzey Ocak ayındaki mutabakat protokolünü Arsuz Kaymakamlığı ve Arsuz Belediyesi ile imzalanmıştı.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,58% 0,34
  • EURO

    34,77% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2511,73% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22