Arsuz´da spor şenlikleri

Arsuz Belediyesi tarafından düzenlenen spor şenliklerinde çeşitli dallarda turnuvalar yapılıyor. Spor Şenlikleri 4 farklı branşta gerçekleştiriliyor.

SPOR 18.08.2021 18:31:04 0
Arsuz´da spor şenlikleri

Nesrin Geyik-Gülsenem Karaaslan/İskenderun

Spor Şenliklerinin Gelişim Ligleri Futbol Zafer Kupası´ maçlarının başlama vuruşunu, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven yaptı.
07 Ağustos günü başlayan ve 12 futbol kulübünün, 18 yaş altı yaklaşık bin futbolcusunun katıldığı Gelişim Ligleri Futbol Zafer Turnuvası, 29 Ağustos Pazar günü sona erecek. Karaağaç´taki Halk Plajında 20-22 Ağustos tarihleri arasında plaj futbolu, Gülcihan Halk Plajında ise plaj voleybolu yapılacak. Sporun sağlık açısından da önemli olduğunu belirten Arsuz Belediye Başkanı Güven, “Pandemi sebebi ile geçen yıl gerçekleştiremediğimiz spor şenliklerini, kısıtlamaların kaldırılması ile birlikte tekrar gerçekleştiriyoruz. Özellikle pandemi sürecinde spor aktivitelerinden uzak kalan çocukları düşündük ve bu yıl futbol alanında gerçekleştirdiğimiz zafer kupası müsabakalarını özellikle 18 yaş altı gelişim ligleri olarak belirledik. Tabi sadece futbol değil, plaj futbolu, plaj voleybolu ve motor yarışları yani Motofest´te spor şenlikleri dahilinde' dedi ve turnuvalara katılan sporculara başarı diledi.

Motofest 2021 Arsuz yapıldı
Arsuz´daki Gözcüler Plajında düzenlenen Motofest Yarışı ise 13-15 Ağustos günlerinde yapıldı. Arsuz Motosiklet Kulübü´nün işbirliği ile gerçekleştirilen Motofest 2021 Arsuz´da şampiyonlar da belirlendi. 4 farklı kategoride gerçekleştirilen yarışlarda; Profesyonel kategoride Nevzat Erol birinci olurken, gençlerde Emre Can Doğu biriniliği elde etti. Veteranlarda ise Tuncay Karaman şampiyon olurken, amatörde Kadir Göde şampiyonluğu kazandı. Turnuvada 7 yaşındaki Osman Karaman ise küçük motoruyla gösteri sürüşü gerçekleştirdi.
Etkinliklerin ay sonuna kadar devam edeceğini belirten Arsuz Belediye Başkanı Güven, “Belediye tarafından düzenlenen spor şenlikleri çeşitli branşlarda müsabakalar devam ediyor' dedi.

 


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,53% -0,03
  • EURO

    34,88% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2426,09% -0,15
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00