Arsuz’da çocuklarla bayram şenlikleri

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Arsuz merkez ile Arsuz Belediyesi Karaağaç Spor Tesislerindeki etkinliklerle kutlandı. Diğer bir etkinlik alanı da CRT Grup’un TCDD kampı ile EXPO alanı oldu

HATAY 23.04.2023 18:48:00 0
Arsuz’da çocuklarla bayram şenlikleri

Arsuz merkezde lunapark yanında atölyeler, müzik dinletisi, film gösteriminin de yapıldığı bayram etkinliği Şişli Belediyesi, Arsuz Belediyesi, İstanbul Gençlik Platformu ve Füsun Sayek Sağlık ve Eğitim Geliştirme Derneği ile birlikte gerçekleştirildi. Arsuz Kaymakamı H. Hasan Gökpınar, Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Arsuz Kent Konseyi Başkanı Prof. Dr. İskender Sayek’in de katıldığı etkinliğin evsahiplerinden Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, “Aklımızın kaldığı, kalbimizin attığı Hatay Arsuz’dayız. Çünkü Arsuz’daki çocuklarımızın gözlerinin içi gülsün istiyoruz. Bayram işte o zaman bayram bizim için. Bu fikirle yola çıkarak, kardeş belediyemiz Arsuz Belediyesi’nin 23 Nisan Çocuk Şenliği için kollarımızı sıvadık, yola koyulduk. Arsuz’da hayatı yeniden filizlendireceğiz demiştik, sözümüzü hiç unutmadık. Hatay’da hayat, çocukların gülüşüyle güzelleşecek” dedi.

23 Nisan Çocuk Bayramı’nın diğer bir etkinliği ise Arsuz Belediyesi Karaağaç Spor Tesislerinde gönüllü kuruluşlarla  birlikte düzenlendi. Buradaki etkinliğe katılan Belediye Başkanı Asaf Güven, çocuklarla atölye çalışmalarına katıldı, etkinlikleri çocuklarla birlikte izledi.

CRT Grup’tan şenlik

Hatay'da Arsuz ve İskenderun ilçelerinde farklı merkezlerde CRT Grup tarafından düzenlenen etkinlikte de çizgi film kahramanı bir çok animasyon gösterisi, balon oyun alanı, palyaçolar, en güzel çocuk şarkıları eşliğinde muhteşem 23 Nisan programı gerçekleştirdi. CRT Grup Yönetim Kurulu Başkanı Atıf Ceritbinmez, bölgemizde yaşanan afetten sonra yaraları beraber sarmak ve çocuklara umut ışığı olmak adına bayram kutlamalarına katkı vermek istediklerini belirtti. Ceritbinmez, “Bu sebeple çadır ve konteyner kentlerimizde bulunan depremzede çocuklarımıza bu yaralarını sarabilmek  adına 23 Nisan da bir dizi etkinlik planladık"


Anahtar Kelimeler: Arsuz’ çocuklarla bayram şenlikleri

"Yönetimimizde muhtarların mahallelerle ilgili sorunları kalmayacak"

Bayır Bucak Türkmenlerinden Ceylan'a destek ziyareti

Emekli, seyyanen 12 bin lira zam istedi

"Hatay’ı yatırım ve istihdam cenneti haline getireceğiz"

"Şehri daha yaşanabilir kılacağız"

"Önceliğimiz depremzedeleri konut sahibi yapmak"

“İskenderun'u yaşanabilir hale getireceğiz”

EMEP Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Karaca: Bu seçim, Hatay halkının hayatta kalma seçimidir

“İnsanlar hala yarını göremiyor”

Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,16
  • EURO

    34,95% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2324,05% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00