ArsuzFest, bitti

Arsuz Kaymakamlığı ve Arsuz Belediyesi işbirliğiyle düzenlenen ve üç gün süren Arsuz 3. Doğa ve Su Sporları Festivali yapıldı.

GÜNCEL 2.07.2019 10:48:17 0
ArsuzFest, bitti

Nesrin Geyik/İskenderun

 Arsuz Doğa ve Su Sporları Festivaline Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, İskenderun kaymakamı İskender Yönden, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Arsuz Emniyet Müdürü Halil Karabacak da katıldı. Halkın ilgi gösterdiği festivale katılan protokol, festival alanındaki stantları gezdi, konser alanında sahne alan yerel sanatçıları dinledi ve sanatçılara çiçek verdi.
Arsuz´da bu yıl üç festivalin yapılacağını belirten Arsuz Kaymakamı Sarı, “Yıldızlar geçidi olacak festivalimiz önümüzdeki ay sizleri bekliyor. Belediye ve tüm kurumlarla işbirliği halinde, Arsuz halkının hizmetinde olduk ve her zaman olmaya devam edeceğiz. Gündüzleri etkinlikler akşamları konserler yörede yaşayanları bekliyor' dedi.
Arsuz´un önemli tatil kentlerinden biri olduğunu ifade eden Arsuz belediye Başkanı Güven de şunları söyledi: 'Arsuz´un önemi, şimdiye kadar çok fazla kavranmamış, tanınmamıştı. Hak ettiği yerde olmadığını hepimiz biliyoruz. Bundan sonraki çalışmalarımız Arsuz´un hak ettiği yerlere gelmesi ve daha çok tanınması adına olacaktır. Kaymakamlıkla birlikte çalışarak, birlikte hareket ederek Arsuz´a her türlü etkinliği getirmeye çalışıyoruz. Bu etkinlikleri arttırarak ve sizlerin de düşüncelerinizi, fikirlerinizi, projelerinizi bize sunduğunuzda daha önemli başarılar elde edeceğiz.'
Doğa ve Su Sporları Festivalinin bazı etkinliklerine katılan İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İskenderun ve Arsuz´un iki kardeş olduğunu belirtti. Festivalde düzenlenen Motocross ve Off road gösterileri veAsfalt Motorları gösterilerini protokolla birlikte izleyen Tosyalı, 'Arsuz-İskenderun, bir bütündür. İç içe geçmiş iki ilçedir. Çoğu vatandaşın iş yeri İskenderun´da evi Arsuz´dadır. Bölgeyi birlik, bütünlük içinde geleceğe taşınması için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız' değerlendirmesini yaptı.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19