Arsuzfest´in doğa yürüyüşü

Üç gün süren Arsuz Doğa ve Su Sporları Festivali (ArsuzFest) yapıldı.

GÜNCEL 11.09.2018 11:28:53 0
Arsuzfest´in doğa yürüyüşü

Nesrin Geyik/İskenderun

 Arsuz Doğa ve Su Sporları Festivalinin başlanğıcı olan doğa yürüyüşüne, Arsuz Kaymakam Musa Sarı, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Burak İnan, İlçe Emniyet Müdürü Halil Karabacak da katıldı.
Arsuz´un Avcılarsuyu mahallesi kırsalına yönelik düzenlenen yürüyüşe yöre sakinleri ve sporcular da katıldı. Yörenin doğa güzelliklerinin gezildiği yürüyüş, Avcılarsuyu Mahallesindeki Deli Çay Şelalesinde sona erdi.
Festival kapsamında kurulan standları gezen kaymakam Sarı ve belediye başkanı Culha, esnafla sohbet etti. Doğa ve Spor Festivali, Üçgüllük mahallesinde düzenlenen yamaç paraşütü ile devam etti; festival kapsamında akşamları da konserler düzenlendi. Konsere, Hatay Vali Yardımcısı Meral Batı Demirbaş, Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin de katıldı. Fstivale ilişkin değerlendirmede bulunan Arsuz Kaymakamı Sarı, “Doğu Akdeniz´in incisi bir ilçe olan Arsuz´un turizm anlamında da tanınma anlamında da hak ettiği yere ulaşma için bütün kurumlarla iş birliği halinde, var gücümüzle gayret gösteriyoruz. Önümüzdeki yıl için genlerimize bir müjde verelim. Türkiye´nin en büyük festival yapımcısı da bizden tarih istiyor. Bu ay içerisinde gelip yakın bir zamanda önümüzdeki yılın festival takvimini de şimdiden açıklayacağız' dedi. Culha da şunları söyledi: “İlçemiz bir turizm kenti. Bu kentte yaşayan hemşerilerimize, sadece yazın yaşayan hemşerilerimize, günü birlik yaşayan misafirlerimize, bu güzel yaz akşamları iyi vakit geçirtmek üzere, biz daha önce arsuz festivaller şehri olacak demiştik ve bu yolda hızlı bir şekilde mesafe yol almaktayız. Bugün dolu dolu bir gün yaşıyoruz. Bu etkinliklere sürekli şekilde devam edeceğiz. Arsuz, turizm anlamında hak ettiği yeri bulacak.'
Festival konserlerinde Sertünsüz, Mikado Break Dans ve Mustafa Tek, Eda ve Metin Özülkü´nün sahne aldı, etkinlikler Afterparty&Dj ile sona erdi.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,21
  • EURO

    34,93% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2438,49% 0,65
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04