“Arsuz´un birleşmesinde önemli mesafeler alındı”

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, kenti hem fiziksel hem de kültürel olarak birleştirme konusunda önemli bir mesafe aldıklarını belirtti.

SİYASET 22.02.2019 12:23:03 0
“Arsuz´un birleşmesinde önemli mesafeler alındı”

İskenderun/SES

CHP´nin Arsuz belediye başkan adayı olarak Dr. Asaf Güven´in adaylığının açıklandığı tarihten itibaren sessizliğini koruyan Nazım Culha, “CHP´nin neferi olmaya devam” mesajı verdi. Aday gösterilmemesine yönelik sitemini de dile getiren Başkan Culha, kurucu Belediye Başkanlığını üstlendiği Arsuz´daki çalışmaların gerçekleştirilmesinde çalışma arkadaşlarıyla ilgili vurgusu dikkat çekti, kente önemli eserler kazandırırken fiziksel ve kültürel bütünlüğün sağlanmasında alınan mesafeyi hatırlattı.
Culha, “Kurucu Belediye Başkanlığını üstlendiğim Arsuz İlçemizin gerçek anlamda bir şehir kimliğine kavuşturmak için, arkadaşlarımla birlikte canla başla çalıştık. Önemli eserler kazandırdığımıza ve halkımızın gönlünde bizler için kıymeti paha biçilemez bir yer edindiğimize inanıyoruz. Hepsinden önemlisi de kenti hem fiziksel hem de kültürel olarak birleştirme konusunda önemli bir mesafe aldık” dedi.
İkinci dönem için çalışmaları çok daha üst bir noktaya taşımayı planlarken gerekçe gösterilmeden aday gösterilmemesini ise Culha şöyle ifade etti: “İkinci dönem, bunu çok daha üst bir noktaya taşımayı planlarken, hiçbir açıklama yapılmadan, anlaşılmaz bir şekilde ve hangi kriterlerle alındığı belli olmayan bir kararla, partideki mevcut karar vericiler tarafından aday gösterilmedim. 42 yıldır onurla taşıdığım CHP´li kimliğimi ölene kadar taşıyacağıma dair kimsenin bir şüphesi olmasın. Belediye Başkanı olarak verdiğim bu mücadele, kurumsal parti kültürüyle, hem içeride; parti içindeki sağcılaşmaya ve parti kimliğini dejenere eden çıkar gruplarına karşı, hem de dışarıda; demokratik, laik ve özgürlükçü bir ülke için mücadele olarak devam edecektir. Parti neferi olarak başlayan siyasi yaşamım, gereklerini yerine getirerek, parti neferi olarak devam edecektir.”


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,58% 0,22
  • EURO

    34,84% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2417,04% -0,63
  • Ç. ALTIN

    4073,33% 0,00