Asansörler belediye ile ortak denetleniyor

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci´yi makamında ziyaret ederek asansör kontrolleri hakkında bilgilendirmede bulunan ESKON Asansör Denetim Firması Genel Müdürü Mehmet Ali Güllüoğlu, ilçe sınırlarındaki asansörlü binalarda yıl iç

4.08.2017 19:37:36 0
Asansörler belediye ile ortak denetleniyor

 

Asansör denetim çalışmalarının Antakya Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirildiğini kaydeden Güllüoğlu, kent genelinde 4 muayene mühendisi ile çalışma yürüttüklerini söyledi. Güllüoğlu, “Bugüne dek 1500´ün üzerinde asansörde 2154 kez denetim gerçekleştirdik. Bu yılki hedefimiz 2000´in üzerinde asansörde denetim gerçekleştirmek. ESKON Antakya ilçesinde 4 muayene mühendisi ile hizmet veriyor. Amacımız Antakya ilçesinde bulunan tüm asansörlerin belediyemiz iş birliği ile güvenli hale gelmesini sağlamak” dedi.
Güllüoğlu, asansörlerin güvenli hale getirilmesi amacıyla yılda bir kez A tipi muayene sertifikası sahibi firmalar tarafından kontrol ve bakımının yapılmasını önerdi.

Kimyeci: Yeşil etikete hassasiyet gösterilmeli
Güvenlik denetimlerinin yasal zorunluluk yanında can ve mal güvenliği açısından da önem taşıdığını kaydeden Belediye Başkanı İsmail Kimyeci de, kırmızı ve sarı etiketli asansörlü binaların bir an evvel gerekli kriterleri yerine getirmeleri ve yeşil etiket almak için hassasiyet gösterilmesini istedi. Firma ile işbirliğiyle yürütülen çalışmada kent sakinlerinin de gerekli duyarlılığı gösterdiklerini Antakya Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleriyle birlikte gerçekleştirilen denetimler sonucu güvenlik derecesine göre sarı, kırmızı ve yeşil etiket uygulamasıyla bina sakinleri ve kat maliklerinin asansörlerinin güvenli olup olmadığı konusunda bilgi sahibi olduklarını da sözlerine ekleyen Başkan Kimyeci, “Amacımız kazalara mahal vermeden tüm asansörlerin gerekli güvenilirliğe ulaştırılmasıdır. Vatandaşlarımızın can ve mal emniyeti her şeyin önünde gelir” diye konuştu.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00