Asayiş ve güvenliği görüştüler

İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk başkanlığında önceki gün gerçekleştirilen Muhtarlarla Buluşma Toplantısında mahallelerin genel durumu ile sorun ve ihtiyaçları değerlendirildi, genel asayiş ve güvenlik durumu hakkında görüş alış

İSKENDERUN 15.09.2018 10:13:49 0
Asayiş ve güvenliği görüştüler

İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk başkanlığında önceki gün gerçekleştirilen Muhtarlarla Buluşma Toplantısında mahallelerin genel durumu ile sorun ve ihtiyaçları hakkında değerlendirme yapmasının yanı sıra ilçenin genel asayiş ve güvenlik durumu hakkında görüş alış verişinde bulunuldu. Kaymakam Soytürk, buluşma ve istişare toplantılarının kamu hizmetlerinin daha nitelikli sunulmasına yön verdiğini belirtti.
İskenderun Maliye Sarayı Toplantı Salonu´ndaki toplantı İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Halim Öztaş, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferit Gül, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İlçe Nüfus Müdürü Pınar Açıkgöz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, Milli Emlak Müdürü Halil Özel, İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürü Ferit Hammutoğlu ve Mahalle Muhtarlarının katılımıyla gerçekleştirildi.
Kaymakam Recep Soytürk, muhtarlarla buluşma ve güvenlik toplantıları ile kentte ‘daha mutlu, huzurlu, müreffeh ve esenlik içerisinde yaşamasının teminini sağlamak amacıyla asayiş ve huzur başta olmak üzere, eğitim, sağlık, kültür, ulaşım, toplumsal kalkınma, nüfus ve vatandaşlık işlemleri vb. tüm kamu hizmetleri hakkında istişarede bulunmak suretiyle, eksik yâda sorunların tespit edilmesinin sağlanması ve tespit edilen eksik yâda sorunların çözüme kavuşturulması noktasında yapılacak çalışmaların belirlendiğini kaydetti. Bu toplantıların düzenli sürdürüldüğünü kaydeden Kaymakam Soytürk, sorun ya da ihtiyaç olarak aktarılan hususları ilgili/yetkili kurum yöneticileri ile değerlendirerek, çözüme kavuşturulması için fikir alış verişi yaptı.

Hazine taşınmazları kiralanacak
Toplantı ile ilgili yapılan yazılı bilgilendirmede, İskenderun Milli Emlak Müdürlüğü tarafından hazırlanan slayt sunumu eşliğinde; tarım arazileri dahil mülkiyeti Hazineye ait taşınmazların kiraya verilmesi veya satışa sunulması ile ilgili usul ve esaslar hakkında bilgilendirme de yapıldığı ifade edildi.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19