Asfalt çalışmasında ´doğalgaz´ krizi

İskenderun´un Yenişehir, Süleymaniye ve Hürriyet mahallesinde boruların patlatılması üzerine yaklaşık 36 saat su kesintisine yol açan özensiz asfalt serim çalışmasına, doğalgaz krizi de eklendi.

GÜNCEL 7.06.2022 17:07:26 0
Asfalt çalışmasında ´doğalgaz´ krizi

İskenderun/SES

İskenderun Belediyesi´nin Yenişehir Mahallesi Şehit Yüzbaşı Ferit Güneş Caddesinde sürdürdüğü asfalt çalışmasını yürüten ekibinin neden olduğu belirtilen tahribat nedeniyle, doğal gaz borusunda yarılma oldu. Yörede yaşayanlar korkulu anlar yaşarken, alınan önlemlerle mahalleli gece yarısına kadar doğalgazsız kaldı. Asfalt çalışmasının özensiz ve dikkatsiz sürdüğünü belirten yöre sakinleri, 'Bizi susuz ve gazsız bırakan çalışanlara mı yoksa, İskenderun Belediyesi yönetimine mi bir şeyler demeli, bilemiyoruz' değerlendirmesini yaptı. Aynı sakinler, özensiz asfalt çalışmasının ya biran önce durdurulmasını ya da özenli çalışma haline getirilmesini istedi.

Yağmursuyu ızgaraları asfaltın altında
İskenderun´da bazı mahallerde boruların yarılması üzerine yöre sakinleri su ve doğalgaz sorunu yaşayıp, korku yaşamanın yanı sıra su ve doğalgaz kullanımının saatlerce kısıtlanması yaşanırken, farklı mahallelerdeki asfalt çalışmalarında değişik sorunlar yaşanıyor. Kentin merkezindeki 5 Temmuz Caddesinde bulunan birçok yağmursuyu ızgarası, çalışmalarda asfaltın altında kalırken, bunun olası yağmurlarda caddelerin su altında kalmasına, zemin seviyesinin altında kalan bazı noktalardaki ev ve işyerlerinin de suyla dolmasına yol açacağı belirtildi. İskenderun´da birçok yağmurda ev ve işyerleri su altında kalan yurttaşların, emek ve birikimleri ile aldığı birçok eşyası kullanamaz hale gelirken, yaşadığı ekonomik, sosyal ve ruhsal sıkıntılarının da karşılanmadığı biliniyor.

 


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19