Aslan, dilek feneri bıraktı

DP İskenderun Belediye Başkan adayı Mete Aslan, önceki gün akşam kentteki Atatürk Anıtı Alanında ´Bir dilek tut´ adlı dilek feneri etkinliği düzenledi.

SİYASET 5.03.2019 11:03:05 0
Aslan, dilek feneri bıraktı

Nesrin Geyik/İskenderun

Etkinlikte dilek fenerini yaktı ve tttuğu bir dilekle feneri gökyüzüne bırakan Aslan, 'Daha güzel daha modern ve daha huzurlu bir İskenderun için dilek fenerlerimizi gökyüzüne bırakıyoruz” dedi.
Etkinlikte değerlendirmede bulunan DP adayı Aslan, “Düne kadar oturdukları yerden seçim kazanırız diyenler, bugün ne hikmetse genel başkanlarını İskenderun´a getiriyor. Yanında da diğer partinin genel başkanı geliyormuş. Hepsi gelsin. Biz yola çıktık ve kazanmak için adım adım ilerliyoruz. Gelip burada ne anlatacaklar acaba? İnanmayın, kanmayın. Fabrikatör adayları bu memlekete hiçbir şey veremez. Belediyeyi iktidar partisi ile buluşturacağız, dediler son beş yılda İskenderun´un durumunu gördünüz. 10 yıldır İskenderun kaybediyor, bir beş yıl daha kaybetmesine izin vermeyin' diye konuştu. Kentte oluşturdukları hareketle Ankara ve Antakya´ya ders vereceklerini savunan Aslan, şöyle konuştu: 'En azından bundan sonra İskenderun´da istediğimi yaparız diyemeyecekler ve ´İskenderun halkı dayatmalara karşı dik durdu´ diyecekler. İskenderun´a sahip çıktığınız sürece bu memleket daha da modern ve güzel olur. Yoksa kapımızda bekleyenler, İskenderun´a sahip çıkmaya hazırlanıyor. İzin vermeyin bu oyunlara. Bu Mete Aslan meselesi değil, İskenderun´un sahipsiz kalmaması meselesidir.'


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57