Ata, güvenlik güçleriyle bayramlaştı

Huzurevinde yaşlılara hediye, çocuklara da harçlık verdi

GÜNCEL 27.08.2018 09:33:34 0
Ata, güvenlik güçleriyle bayramlaştı

Antakya/SES

Hatay Valisi Erdal Ata Kurban Bayramı´nda Anemon Otel´de ilde görev yapan vali yardımcıları, kaymakamlar, kurum müdürleri ve eşlerinin bayramını kutladı. Bayramlaşmaya Vali Yardımcıları Orhan Mardinli, Erol Özkan ve Mahmut Hersanlıoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Uğur Ertekin, İl Emniyet Müdürvekili Sait Doğruer, kaymakamlar ve valilik birim müdürleri katıldı.
İl yöneticilerinin Kurban Bayramı´nı tebrik eden vali Ata, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi: 'Değerli mesai arkadaşlarım, sizlerin bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum ve güzel günlere vesile olmasını dilerim. İş yoğunluğundan dolayı ailece her zaman bir araya gelme şansını bulamıyoruz. Bu bayramlar bir araya gelmemize vesile oluyor. Bayramlar bizim için en kutsal günlerden birisi. Böylesine bir günde sizlerle ailece bir arada bulunmaktan mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Hatay, özelliği ve hassasiyeti bulunan bir il. Hatay, hem mülki idare amirleri hem de emniyet, jandarma ve diğer güvenlik birimlerimiz bakımından yoğun bir çalışma temposu bulunan bir ilimiz.'
Ata, bayramlaşmaya katılan yöneteciler ve aileleriyle de sohbet etti.

Huzurevi ve rehabilitasyon merkezinde bayramlaştı
Hatay Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Hatay Valisi Ata, Serinyol Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi´ni de ziyaret etti. Vali Ata, devletimizin himayesinde bakılan büyükleri ve devletin şefkatli ellerinde büyüyen çocuklarımızı da yalnız bırakmayarak onların da bayram coşkusuna ortak oldu. Açıklamaya göre, vali Ata, ziyarette, büyüklerze çeşitli hediyeler; çocuklarımıza da bayram harçlığı verdi.
Burada konuşan vali Ata, bayram gününde büyükler ve çocuklarla birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Devletimizin son yıllarda özellikle sosyal hizmetler konusunda yaptığı atılımlarla önemli aşamalar kaydedildiğini belirten Ata, 'Bu hizmetleri geçmişle kıyasladığımız zaman bugün çok çok iyi bir seviyede olduğumuzu söyleyebiliriz. Devletimiz ihtiyaç sahibi büyüklerimizin, çocuklarımızın en iyi şekilde bakılması, yarınlara iyi bir şekilde hazırlanması için azami gayreti göstermektedir. Arkadaşlarımız sizleri rahat ettirmek için çalışıyorlar. Onlara da teşekkür ediyorum. Bir sorununuz veya talebiniz olduğu zaman bana çok rahat ulaşabilirsiniz. Bizim arzumuz sizlerin buralarda daha huzurlu bir biçimde hayatlarınızı idame ettirmesini sağlamaktır. Bunun için üzerimize düşen bir şey olursa yerine getirmek için gayret göstereceğiz' dedi.


Akbay ailesinin acısı

Mobil Basın Evi, seçimde gazetecilerin hizmetinde

Sarıseki stadyumu yarın açılıyor

GC, Gazeteci Kitapları Sergisi açtı

Rektörün danışmanlığını yapacağı projeye, TÜBİTAK desteği

Dörtyol-Payas karayolunda kaza: 6 ölü, 1 yaralı

MKÜ sınav yönetmeliğinde değişiklik yapıldı

"Hatay’a karşı tarihi bir sorumluluğumuz var"

Proje üreten derneklere destek sözü

"Hizmetler vatandaşın ayağına götürülecek"

"Rekor oyla" destek istedi

Konteyner kentte seçim çalışması

Hak sahipliğinde 1 günlük başvuru süresi

Pirireis sakinleriyle iftarda buluşan CHP: Seçimi kazanacağız

Öntürk: Önceliğimiz konut ihtiyacının karşılanması

  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,31% 0,18
  • EURO

    35,06% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2283,19% 0,26
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00