Ata, vedayı sürdürdü

Cumhurbaşkanlığının atama kararı ile İçişleri Babakanlığına Mülkiye Başmüfettişi olarak atanan Hatay Valisi Erdal Ata, veda ziyaretlerini sürdürdü.

GÜNCEL 15.11.2018 10:51:12 0
Ata, vedayı sürdürdü

İskenderun/SES

Hatay Hava Limanı Müdürü Durmuş Ali Kaya, Antakya OSB Başkanı Tahsin Kabaali ve İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil´i ziyaret eden vali Ata, Hatay halkına hizmet etmenin büyük bir onur olduğunu, bu hizmetleri yürütürken elbirliği içerisinde çalışmaktan büyük bir mutluluk duyduğu insanları tanıma fırsatı bulduğunu ifade etti.
Hatay Valisi Erdal Ata, İskenderun Belediyesine yaptığı ziyarette, 'İskenderun ülkemizin zenginliğine zenginlik katan önemli ve önde gelen merkezlerden biridir. İnanıyorum ki İskenderun ilçemiz bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da ilimizin, ülkemizin başta ekonomisi olmak üzere sosyal ve kültür hayatına çok daha fazla katkıda bulunmaya devam edecektir' dedi. Vali Ata´ya bir plaket veren Dingil de şunları söyledi: “Bu süreçte bizlere vermiş olduğunuz desteklerden ötürü şükranlarımızı arz ediyoruz. Valimiz her projemizde her çalışmamamızda yanımızda oldu desteklerini eksik etmedi. Birlikte geçirdiğimiz görev süresinde İskenderun için birçok önemli çalışmaya birlikte imza attık, şahsım ve İskenderunlular adına teşekkür ediyorum.'
Hatay Valisi Ata, Yazıcılar Demir Çelik Fabrikası Genel Müdürü Osman Gözükara, İskenderun eski Kaymakamı Hacı Hasan Özyiğit ile iş insanlarından Murat Yeşilkaya, Ziya Hacıalioğlu, Yusuf ve Mehmet Dönmez´i de ziyaret ederek, vedalaştı.
Ziyaretlerde konuşan vali Ata, ekonomi ve girişimci bireyleri ile farklı bir potansiyele sahip Hatay´da görev yapmaktan onur duyduğunu belirterek, kendisine gösterilen yakın ilgi ve teveccüh dolayısıyla teşekkür etti.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00