Atakaş Hatayspor, Sivasspor´la yenişemedi: 1-1

Spor Toto Süper Lig´inde mücadele eden Atakaş Hatayspor, deplasmanda Demir Grup Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı.

SPOR 4.03.2021 13:25:54 0
Atakaş Hatayspor, Sivasspor´la yenişemedi: 1-1

Yeni 4 Eylül Stadında oynanan ve hakemler Mustafa Öğretmenoğlu, Abdullah Bora Özkara ile İsmail Şencan´ın yönettiği karşılaşmaya, Atakaş Hatayspor Munir, Popov), Billong, Santos, Katranis (dk. 76 Kone), Akintola, Aabid, Sackey (dk. 46 Muhammed Mert), Selim (dk. 4 Boupendza), Ribeiro), Diouf (dk. 76 Kamara) kadrosuyla sahaya çıktı, Demir Grup Sivasspor ise sahada Ali Şaşal, Ahmet, Robin), Camara, Uğur), Boyd (dk. 90), Hakan, Claudemir (dk. 62 Ziya), Gradel, Fayçal, Yatabare (dk. 79 Kayode) ile sahada yer aldı.

Maçta, Atakaş Hatayspor´un golünü 59. dakikada Diouf atarken, Demir Grup Sivas Spor´un glünü ise 54. dakikada Yatabare kaydetti; maçta, Ahmet (Sivasspor),Sackey, Akintola, Katranis (Atakaş Hatayspor) sarı kart gördü.

Maçın ilk dakikasında Ahmet ile girdiği ikili mücadalede sol dizi dönen Hataysporlu Selim sakatlanca, yerine Boupendza girdi.

İki gol de ikinci yarıda

İlk yarıda iki takım da yapılan ataklardan sonuç alamayınca, bu yarı maçın başladığı gibi 0-0 sona erdi.
İkinci yarıda ve karşılaşmanın 54. dakikasında Demir Grup Sivasspor gole ulaştı. Bu dakikada Hakan, soldan Gradel´i hareketlendirdi. Ceza alanına ulaşan Gradel, topu kaleye doğru attı, bunu iyi takip eden Yatabare topa dokundu ve takımını öne geçiren golü kaydetti: 1-0.
Karşılaşmanın 59. dakikasında Hatayspor beraberlik golünü buldu. Bu dakikada, Atakaş Hataysporlu Aabid´in, sağ kanattan yaptığı kavisli ortasına kafa ile vurup, kaleye gönderen Diouf, durumu 1-1 yaptı. Bu dakikadan sonra karşılıklı olarak yapılan ataklardan sonuç alınamayınca, maç 1-1 sona erdi. Bu sonuçla Atakaş Hatayspor´un ligde puanı ise 46´ya yükselirken, Demir Grup Sivasspor´un puanı ise 33 oldu.

Selim´in ayak bağında yırtılma var

Atakaş Hatayspor, maçın ilk dakikasında sakatlanarak oyundan çıkan Selim Ilgaz´ın sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı. Hatayspor açıklamasında, 'Sivasspor maçında sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalan oyuncumuz Selim Ilgaz´ın yapılan ilk tetkiklerinde, ön çapraz bağında parsiyel (kısmi) yırtık tespit edilmiş olup, önümüzdeki günlerde yapılacak detaylı kontroller ve MR tetkikinden sonra oyuncumuzun son durumu netleşecektir' ifadesine yer verildi.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9716,77%-0,05
  • DOLAR

    32,47% -0,21
  • EURO

    34,93% 0,38
  • GRAM ALTIN

    2438,49% 0,65
  • Ç. ALTIN

    3991,84% -0,04