Atakaş Hatayspor, Galatasaray'a 4-0 yenildi

Atakaş Hatayspor, İstanbul deplasmanında Galatasaray'a 4-0'lık skorla yenildi.

SPOR 13.01.2023 22:38:00 0
Atakaş Hatayspor, Galatasaray

İskenderun/SES

Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Atakaş Hatayspor, İstanbul deplasmanında Galatasaray'a 4-0'lık skorla yenildi. Bu sonuçla A. Hatayspor, ligin ilk yarısını mağlubiyetle tamamladı.

Spor Toto Süper Lig'inin 19. haftasında Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 9. dakikada Kerem Aktürkoğlu, 45+4 ve 45+6. dakikada Juan Mata, 77. dakikada Bafetimbi Gomis attı.

Eski milli futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen,  A. Hatayspor Galatasaray maçında açık oynaması nedeniyle gol yediğini, aynı şeyi Fenerbahçe maçında da yaptığını ifade ettti. Galatasaray Gazetesinin yorumunda da "Ali Sami Yen'de kalecinin ağzına kadar basan bir takım izledik ilk yarıda. Baskıyı yaptığın an dağılacağı belliydi rakibin, bunu değerlendirmek önemliydi. Bu tarz maçlarda koparamazsan maçı sorun büyük oluyor. Şimdi maçı kopardık, artık içeride GS deplasmanında oynayıp da maçtan koparsan ne olur sorusunun cevabını vermek gerekiyor ikinci yarıda. Aynı ciddiyet ile devam" ifadesine yer verildi.
Bu sonuçla lig lideri Galatasaray ligdeki puanının 42'ye yükseltti ve 1 maç fazlasıyla Fenerbahçe ile olan farkı 7 puana çıkardı.

Lige ara yok

Ligin ilk yarısında oynadığı 18 maçta 4 galibiyet, 5 beraberlik ve 9 mağlubiyet yaşayan A. Hatayspor, ligin ilk yarısını 17 puanla kapattı. A. Hatayspor, ilk yarıda 15 gol atarken, kalesinde de 33 gol gördü. Hatayspor, devre arasının verilmeyeceği Spor Toto Süper Lig'inin ikinci yarısının ilk haftasını "bay takım (dinlenen takım)" olarak geçirecek.


Anahtar Kelimeler: Atakaş Hatayspor Galatasaray' - yenildi

Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19