Hatay´da kar mücadelesi

Hatay´da kar yağışlarının etkili olduğu bölgelerde yaşanabilecek olumsuz koşullara karşı kurumlar tüm ekip ve ekipmanlarıyla il genelinde etkin bir mücadele gerçekleştiriyor.

İSKENDERUN 21.01.2021 09:50:52 0
Hatay´da kar mücadelesi

Hatay Büyükşehir Belediyesi ekipleri ulaşım ve günlük yaşamı olumsuz etkileyen koşulları ortadan kaldırmak için bütün birimleri ile ortak hareket ederek, il genelinde yüksek bölgelerde çalışmalar başlattı.

Ekipler, İskenderun ilçesine bağlı Kaledibi, Sukaçığı, Değirmendere Mahallelerinde, Belen ilçesine bağlı Çobandede, askeri bölgede bulunan radar yolu ile Dörtyol ilçesi Kocadüz, Üçkoz, Bağrıaçık, Karıncalı, Çökek, Topakdaş ve heyelan nedeniyle kapanan Güverlik yayla yolunu ulaşıma açtı. Ekipler ayrıca yoğun yağışlardan dolayı yollarda meydana gelen tahribatları da onarmaya başladı.

Kar yağışına dayanıklı araçları ve tuzlama ekipleri ile kar küreme ve tuzlama çalışması gerçekleştiren ekipler, sürücüleri buzlanmaya karşı dikkatli olmaları konusunda bir kez daha uyardı.

Cantürk Çobandede´de mahsur kaldı

Ekiplerin çalışmalarını yerinde incelemek üzere alana çıkan Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Taygun Cantürk, Belen ilçesi Çobandede mevkiinde kar yağışı nedeniyle kısa bir süre mahsur kaldı. Cantürk, yolun açılmasının ardından inceleme çalışmalarını sürdürdü.

İskenderun´da kar mücadelesi

İskenderun Belediyesi ekipleri de kar yağışının ardından yüksek kesimlerde yol açma çalışmaları gerçekleştirdi.

Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Suçıkağı,Kaledibi ve Akarca mahallelerinde vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için karla mücadele çalışmalarını yürüttü.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Kar yağışının etkili olduğu yüksek kesimler ve mahallelerimizde, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimizin kar küreme ve yol açma çalışmaları aralıksız sürdürdü.Sorumluluk alanımızdaki bölgelerde her hangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır' dedi.


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23