ATT DER´den sağlık müdürlüğüne ziyaret

Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği Genel Başkanı Abdullah Baltacı, yardımcısı Osman Nuri Kundakçı, Akdeniz Bölge Koordinatörü Eyüp Duran, Hatay İl YK üyeleri ve Hatay İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Süleyman Ba

GÜNCEL 16.01.2020 10:26:42 0
ATT DER´den sağlık müdürlüğüne ziyaret

Antakya/SES

Derneğin genel başkanı Baltacı, ATT DER´in ülke geneli ve Hatay´da acil sağlık hizmetleri alanında yaptığı çalışmalar hakkında bili verdiği ziyarette, acil yardım gerektiren durumlarda, hastane öncesi yapılacak ilk müdahalenin hayati önemi ve bu müdahaleyi gerçekleştirecek olan acil tıp teknisyeni, paramedik ve paramedik öğrencilerinin eğitimlerine katkı sundukları da ifade etti. Baltacı, halkta ilk yardım eğitimi ve bilincine, Kızılay kan etkinliklerine, yardıma muhtaç ailelere gıda yardımı ve çocuklar üşümesin projesi gibi soysal sorumluluk faaliyetlerine destek olduklarını da kaydetti.
Ziyarete teşekkür eden Hatay İl Sağlık Müdürü Hambolat ise Hatay´ın sınır ili olması nedeniyle yoğun tempoyla çalışan 112 acil personelinin büyük çabayla hizmet ettiğini belirtti ve 112 personelinin özverisinden memnuniyet duyduklarını anlattı. Hambolat, yazılı yapılan açıklamaya göre, idare olarak çalışanların sorunlarının çözümü için çabaladıklarını ve bun sürdüreceklerini ifade ederek, 'Hatay´da acil sağlık hizmetlerinin gelişimi için güzel işlere imza atmaya devam edeceğiz. ATT DER´in yapacağı faaliyetlere de kapımız her zaman açık olacak. Hatay İl Sağlık Müdürlüğü olarak gerçekleştirilecek proje faaliyetleri destekliyoruz' değerlendirmesini yaptı.


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57