Avrupa şampiyonluğu coşkusu yörede de yaşandı

Avrupa Basketbol Şampiyonası olan Euroleague Final Four´da oynanan Fenerbahçe-Olympiakos maçının yöredeki taraftanlarca izlenmesi amacıyla İskenderun ve Arsuz Belediyeleri, dev ekran kurdu. İskenderun´daki ekran Atatürk Anıtında, Arsuz´dak

25.05.2017 13:39:15 0
Avrupa şampiyonluğu coşkusu yörede de yaşandı

 

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, spor, sporcu ve taraftarlara destek olmayı sürdüreceklerini belirtti. İskenderun Fenerbahçeliler DerneğiBaşkanı Mustafa Düzen, “Olympiakos´u yenerek Avrupa Şampiyonu olan takımımız Fenerbahçe´yi tebrik ediyorum.' dedi ve taraftara maçı izletme olanağı sağlayan Dingil´e de teşekkür etti. Taraftarlar adına değerlendirmede bulunan amigo Metin ise, Fenerbahçe´nin tarihi bir zafer elde etmesinden dolayı mutlu olduklarını söyledi.
Arsuz Belediyesi, Fenerbahçe´nin genç taraftarları tarafından sosyal medyada yürütülen dev ekran kampanyasına katkı verdi ve Arsuz Kent Meydanı´na dev ekran kurdu. THY Euroleague Final Four finalinde Yunan ekibi Olympiakos ile karşı karşıya gelen Fenerbahçe´ye destek için Fenerbahçe formalarıyla Arsuz Kent Meydanı´na gelen taraftar, taraftar, meşale yakıp, tezahüratta bulundu. Rakibini 80-64´lük skorla mağlup eden Fenerbahçe´nin basketbol Avrupa Şampiyonluk kupasını kaldırdığı maçta, Arsuz Kent Meydanı´nda renkli görüntüler oluştu. Avrupa Basketbol Şampiyonu olan Fenerbahçeyi kutlayan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da, Türk gençliğinin nasıl kenetlendiğini herkesin gördüğünü ifade etti.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

İskenderun’da yangın paniği

Kaymakam adaylarına başarı belgesi

İHD Şube Başkanı Coşkun: Geçmişle yüzleşin

Gazeteci Celal Başlangıç yaşamını kaybetti

Demirel Hatayspor’la yolları ayırdı

Başkan borçlanma yetkisi aldı

Hatay 3,8 sarsıldı

Sıkışan yolcuyu itfaiyeciler kurtardı

STK’lar imam Hasan İnci cinayetini sordu

İskenderun yeniden suya teslim

İsdemir’de çocuk tiyatrosu

1 Mayıs’ta temizlik işçilerini hatırlattılar

1 Mayıs Gar alanında kutlandı

Samandağ'da belediye 180.8 milyon lira borçlu

  • BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,04
  • EURO

    34,69% 0,08
  • GRAM ALTIN

    2399,41% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24