Aybaba´yla Arsuz´da futbol değerlendirildi

Türk futbolunun önemli isimlerinden Samet Aybaba Arsuz ve İskenderun´da gerçekleştirdiği ziyaretlerde futbolu masaya yatırdı.

SPOR 9.01.2021 17:36:30 0
Aybaba´yla Arsuz´da futbol değerlendirildi

Arsuz´da Kaymakam Musa Sarı´yı makamında ziyaret eden Samet Aybaba, özellikle Arsuzdaki spor kulüplerinin adeta bir futbolcu fabrikası gibi olduğunu, bir çok büyük kulübün ve hocaların gözünün Arsuzdaki futbolcular üzerinde olduğunu belirtti. Aybaba, bölgedeki kulüplerden bir çok futbolcuyu büyük kulüplerde değerlendirdiğini, bu nedenle gerek Arsuzlu hemşehrilerimiz ve gerekse de Türk futbolu adına kendilerine teşekkürlerini sunduğunu ifade etti.

Kaymakam Musa Sarı da ilçe turizmi ve futbol ile ilgili Samet hocaya bilgilendirmelerde bulundu. Kaymakam Sarı, Selçuk İnan ve İsmail Köybaşı gibi daha bir çok futbolcunun birinci lig takımları ve diğer büyük kulüplerde oynamak suretiyle gençlere örnek olduklarını kaydetti.

Ziyarette Kaymakam Sarı ve Teknik Direktör Aybaba´ya, Kaymakam Refiki Erdem Karanfil ve eski futbolcu olan Rhossus Kafe sahibi Behçet Özen de eşlik etti.

İskenderun´da hazırlık çalışmalarını izledi

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı´yı Türkiye Futbol Adamları Derneği Hatay Şube Başkanı Ömer Baysal ve 5 Temmuz İskenderun Spor Kulübü Koordinatörü Seyfi Kesik ile birlikte makamında ziyaret eden Teknik Direktör Samet Aybaba, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Sporun hazırlık çalışmalarını izledi. Aybaba, sporcular ve teknik heyetle ile bir araya gelerek tüm takıma çalışmalarında başarılar diledi.

/resimler/2021-1/11/1240547699415.jpg


Hastane bahçesinde korkutan yangın

CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

  • BIST 100

    9711,46%0,69
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,81% -0,14
  • GRAM ALTIN

    2426,25% -0,14
  • Ç. ALTIN

    3994,88% -0,57