'Aynı anlayışla çalışacağız'

AKP Genel Merkezinin talimatıyla partinin Hatay il başkanlığı görevine atanan Antakya Belediyesi eski Başkanı Mehmet Yeloğlu, kutlama ziyaretlerini kabul ederken, ilçe başkanlarıyla da toplantı yaptı.

GÜNCEL 22.05.2019 11:04:43 0

Akın Bodur/Antakya

 AKP Hatay İl Başkanlığında ilçe başkanlarıyla buluşan, 2004-2009 yılları arasında belediye başkanlığı görevinde bulunan Yeloğlu, partisine giderken kalabalık tarafından da karşılandı. El ele omuz omuza çalışacaklarını, geriye dönü; bakmak yerine güç birliği yapacaklarını ifade eden Yeloğlu, 'Biz aileyiz. Hepimiz yol arkadaşıyız, bundan sonra da omuz omuza, el ele güç birliği yapacağız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye´yi nasıl daha güçlü yaparım?´ diye uğraşıyorsa, biz de Hatay´da partimiz ve şehrimiz ve ülkemiz için aynı anlayışla çalışacağız. Biz de onun bir parçası olarak Hatay´da partimizi nasıl daha müreffeh, nasıl daha güçlü, daha ekonomik yönden büyütürüzün çabasında olacağız. Partimizin kurulduğu günden bu yana hep beraberdik. Partimiz günden güne güçlendi. Zaman zaman krizler yaşandı, istediğimiz sonuçları elde edemediğimiz günler de oldu. Biz hiçbir zaman geriye dönüp bakmayacağız. Kendi içimizde değerlendirmeler yapacağız, ama kimseyi eleştirme hakkını kendimizde görmeyeceğiz. Çünkü herkes iyi niyetle çalıştı. Tabi ki tedbir almak bizden, takdir Allah´tan. Bundan sonraki dönemde de hep beraber çalışacağız' değerlendirmesini yaptı.
Yeni bir il yönetiminin oluşturulacağını belirten AKP Hatay İl Başkanı Yeloğlu, 'Mevcut yönetim kurulu üyelerinin bir kısmı yine yönetimde yer alacaklar ama şunu bilinmeli ki yönetimde yer alan, almayan her arkadaşımız birer yöneticidir. Beni kendinize yakın görün. Her konuda desteklerinizi de bekliyorum. Memlekette var olan, olabilecek veya oluşmuş tüm problemleri el birliği ile çözeceğiz. Bizim hiçbir hesabımız yok. Kimseyle derdimiz de yoktur. Memleket için ne faydalıysa, onu yapma gayretinde olacağız” diye konuştu.
Partisi AKP´ye gidişinde yapılan karşılama için şükranlarını sunan ve partisinin iİlçe başkanlarıyla bir araya gelen Mehmet Yeloğlu, geçmiş süreçte partiye emek harcayanlara teşekür etti.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

İskenderun’da yangın paniği

Kaymakam adaylarına başarı belgesi

İHD Şube Başkanı Coşkun: Geçmişle yüzleşin

Gazeteci Celal Başlangıç yaşamını kaybetti

Demirel Hatayspor’la yolları ayırdı

Başkan borçlanma yetkisi aldı

Hatay 3,8 sarsıldı

Sıkışan yolcuyu itfaiyeciler kurtardı

STK’lar imam Hasan İnci cinayetini sordu

İskenderun yeniden suya teslim

İsdemir’de çocuk tiyatrosu

1 Mayıs’ta temizlik işçilerini hatırlattılar

1 Mayıs Gar alanında kutlandı

Samandağ'da belediye 180.8 milyon lira borçlu

  • BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,04
  • EURO

    34,69% 0,08
  • GRAM ALTIN

    2399,41% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24