Aynı kentin takımları yenişemedi

Hatay Amatör Ligi

SPOR 29.11.2019 18:00:39 0
Aynı kentin takımları yenişemedi

Orhan Yıldız/İskenderun

Hatay´da amatör lig maçları farklı kent ve sahalarda sürüyor.
Hatay Amatör Süper Liginde mücadele eden Nişrin Spor, Ekinci Spor´u 3-1´lik skorla mağlup etti ve sahadan 3 puanla ayrıldı. Antakya´da oynanan karşılaşmanın sonucuyla Nişrin Spor, ligdeki puanını 26´ya yükseltti ve lider oldu.
Hatay Amatör Süper Ligi takımlarından Dörtyol Belediye Spor, da Kırıkhangücü Spor´u 5-2 mağlup etti ve sahadan 3 puanla ayrıldı. Dörtyol´da oynanan karşılaşmanın soncuyla iki takımın da ligdeki puanları 9´ar oldu.
Aynı ligde mücadele eden Kırıkhan Spor ise, Armutlu Spor ile 0-0 berabere kaldı.
Hatay 1. Amatör Ligi B Grubu takımlarından İskenderun Kayra Spor, sahasında konuk ettiği Arsuz Uluçınar Gençlik Spor´u 3-0 mağlup etti. İskenderun Belediyesi Sarıseki Spor kompeksinde oynanan karşılaşmada Kayra Spor´un gollerini Bestami Dönmez (2) ve Kürşat Sevin attı. Bu sonuçla Kayra Spor ligdeki puanını 23´e yükseltti.
Hatay 2. Amatör Ligi B Grubunda mücadele eden İskenderun Asaş Spor, aynı kentin takımı olan Azganlık Spor ile 0-0 berabere kaldı. İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında oynanan karşılaşmadan iki takım da birer puanla ayrılırken, Asaş Spor ligdeki puanını 14´e, Azganlık Spor da 11´e çıkardı.
Hatay 2. Amatör Ligi B Grubunda mücadele eden Erzin Gökdere Spor ise Bekbele Spor´u 6-0´lık skorla yendi. Erzin Şehit Muhammet Oğuz Kılınç Stadında oynanan karşılaşmanın sonucuyla Erzin Gökdere Spor ligdeki puanını 17´ye yükseltti.
Hatay 2. Amatör Ligi B Grubunun lider takımı İskenderun Efsane Spor, aynı kent takımı olan Sarıseki Spor´u 8-2 mağlup etti. İskenderun Beş Temmuz Stadı dış sahasında oynanan karşılaşmada İskenderun Efsane Spor´un diğer gollerini Buğra Azak ile Burak Kurt atarken, Sarıseki Spor´un golleri ise Aykut Ünal ve Çağrı Demirci´den geldi.
Arsuz İlk Adım Spor´da Nardüzü Gençlik Spor´u 1-0 mağlup etti. Arsuz Belediyesi Karaağaç Spor komplesinde oynanan karşılaşmanın sonucu ile Efsane Spor, ligdeki panının 18´e çıkarırken, Erzin Gökdere Spor 17 puanla ikinci, Arsuz İlk Adım Spor 15 puan ile üçüncü, Asaş Spor da 14 puanla dördüncü sırada yer alıyor.

 


CHP, Hatay ve İskenderun için yeniden itiraz etti

Arsuz'da bahar coşkusu

Dörtyolluyu denizle buluşturdu

Erzin de ilk meclisini topladı

Dörtyol meclisinde komisyon seçimleri yapıldı

Meclis komisyonlarını CHP belirledi

Dönmez’den alan incelemesi

Öntürk’ten ‘tefeciden borç alınmış’ iddiası

Kaymakamlık avlusunda bayramlaşma

Arsuzlu TCDD Kampında bayramlaştı

Bayramın 3. bakanı Bayraktar oldu

"Deprem Şehitliğine" bakan ziyareti

CHP, Hatay'ı 'çalışma grubu'yla izleyecek

Bakan Özhaseki: 14.2 milyar lirayı Hatay için kullanacağız

AÇKD eski başkanı S. Asker yaşamını yitirdi

  • BIST 100

    9515,84%-0,15
  • DOLAR

    32,48% 0,13
  • EURO

    34,78% 0,23
  • GRAM ALTIN

    2490,71% 1,17
  • Ç. ALTIN

    4150,05% -1,23